Povești de dragoste la început de an pentru patru zodii

02.IANUARIE.2019
Povești de dragoste la început de an pentru patru zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Astrele au vești bune în plan sentimental pentru 4 zodii. Pentru unii apare șansa de a se implica în relația la care visau, pentru alții se aud clopotele de

nuntă sau se anunță venirea unui copil. Gemenii au șanse mari ca relația în care intră la începutul anului 2019 să se transforme într-o adevărată poveste de dragoste. Planul lor sentimental este animat de dorința de libertate și de a experimenta dragostea la un alt nivel. Primele luni ale anului sunt presărate cu momente Deja Vu, telepatie, vise premonitorii și alte trăiri asemănătoare.

Și pentru Rac astrele anunță schimbări în plan sentimental. Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva cu totul special în prima parte a lui 2019. Pe de altă parte, pentru cei care sunt deja implicați într-o relație apare șansa de a se căsători sau de a avea un copil. Nu lipsesc nici veștile de divorț în cazul unor Raci care suferă în relație, dar lucrurile pozitive vor apărea în viața lor începând cu luna Iulie, când vor întâlni pe cineva nou, capabil să le aline suferința.

Loading...

Este foarte posibil ca Vărsătorul să remarce brusc pe cineva din cercul de prieteni și să se îndrăgostească nebunește de acea persoană. Totuși, este momentul ca unii dintre ei să ia hotărâri importante și radicale dacă sunt implicați în relații care nu îi satisfac și care nu îi lasă să se dezvolte. Nu este nicio problemă, deoarece astfel își deschid inima pentru iubirea adevărată, ce e foarte posibil să apară în luna Martie.

Peștii vor avea un an excepțional, cu mult succes în dragoste – de la relații noi, la oficializare sau copii, în funcție de situația amoroasă în care se află la începutul anului 2019. Este posibil și ca unele relații să se destrame, dar asta doar pentru că nu erau bazate pe iubire, ci doar pe principiul „ce va spune lumea”.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.