Transport gratuit peste 199 lei

Povești de dragoste la început de an pentru patru zodii

Povești de dragoste la început de an pentru patru zodii

Astrele au vești bune în plan sentimental pentru 4 zodii. Pentru unii apare șansa de a se implica în relația la care visau, pentru alții se aud clopotele de

nuntă sau se anunță venirea unui copil. Gemenii au șanse mari ca relația în care intră la începutul anului 2019 să se transforme într-o adevărată poveste de dragoste. Planul lor sentimental este animat de dorința de libertate și de a experimenta dragostea la un alt nivel. Primele luni ale anului sunt presărate cu momente Deja Vu, telepatie, vise premonitorii și alte trăiri asemănătoare.

Și pentru Rac astrele anunță schimbări în plan sentimental. Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva cu totul special în prima parte a lui 2019. Pe de altă parte, pentru cei care sunt deja implicați într-o relație apare șansa de a se căsători sau de a avea un copil. Nu lipsesc nici veștile de divorț în cazul unor Raci care suferă în relație, dar lucrurile pozitive vor apărea în viața lor începând cu luna Iulie, când vor întâlni pe cineva nou, capabil să le aline suferința.

Este foarte posibil ca Vărsătorul să remarce brusc pe cineva din cercul de prieteni și să se îndrăgostească nebunește de acea persoană. Totuși, este momentul ca unii dintre ei să ia hotărâri importante și radicale dacă sunt implicați în relații care nu îi satisfac și care nu îi lasă să se dezvolte. Nu este nicio problemă, deoarece astfel își deschid inima pentru iubirea adevărată, ce e foarte posibil să apară în luna Martie.

Peștii vor avea un an excepțional, cu mult succes în dragoste – de la relații noi, la oficializare sau copii, în funcție de situația amoroasă în care se află la începutul anului 2019. Este posibil și ca unele relații să se destrame, dar asta doar pentru că nu erau bazate pe iubire, ci doar pe principiul „ce va spune lumea”.

Viziteaza magazinul online