O singură zodie nu poate înșela, oricât de mare ar fi tentația

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Cele mai importante caracteristici ale zodiei care deține titlul de cel mai fidel semn zodiacal

Unele persoane se îndrăgostesc o singură dată în această viață, altele au nevoie de mai multe iubiri de-a lungul vieții până se stabilesc într-o relație stabilă, iar altele nici atunci nu se liniștesc și au tendința de a călca strâmb uneori. Există o zodie care nu poate înșela, nici măcar atunci când se simte neglijată de partener sau când tentația îi dă târcoale.

 

Aceasta este Racul, semnul din zodiac condus de inimă, ce pune un accent special pe familie și copii și pentru care aspectul emoțional este esențial. Preferă să își petreacă timpul alături de jumătatea sa, în locul prietenilor ori a distracțiilor pasagere. Încă din tinerețe, tânjește după o familie a sa și visează la momentul în care are grijă de copii și de viitorul lor.

Nativul Rac are de cele mai multe ori puțini prieteni, iar cel mai bun amic este jumătatea sa, pe care a ales-o cu multă grijă și răbdare. Petrece mult timp construindu-și relația ideală și nu este dispus să o pierdă din cauza unui pas greșit, a unei tentații de moment.

Fire sensibilă, are nevoie de liniște, încredere, dragoste, grijă și nu se dă în vânt după plăcerile trecătoare. De asemenea, pune accentul pe valorile morale, după care își ghidează viața. Știe să își prețuiască partenerul și crede cu tărie că există dragoste adevărată și că durează toată viața.

Acestea sunt cele mai importante caracteristici pe care le are un Rac și care îl califică pentru titlul de cel mai fidel semn din zodiac.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,25  12
VOTURI
5210
4.25
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.