Ai o cifră preferată? Iată ce spune despre tine!

23.OCTOMBRIE.2018
Ai o cifră preferată? Iată ce spune despre tine!

Categorie: Numerologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Din punct de vedere numerologic, cifra preferată poate spune multe despre caracterul nostru și alegerile pe care le facem în viață. Nu cred că este persoană

care să nu aibă o cifră preferată! Atunci când este rugată să spună un număr, primul care-i vine în minte să fie de fiecare dată același. Din punct de vedere numerologic, cifra preferată poate spune multe despre caracterul nostru și alegerile pe care le facem în viață. Dacă este un număr format din mai mult de 1 cifră, va fi nevoie să îl aduni până ajungi la varianta de la 1 la 9. De exemplu, dacă ți-ai ales ca cifră preferată 13, trebuie să le aduni 1+ 3 = 4, iar 4 va fi numărul la care citești mai multe despre tine.

Loading...

Cifra 1 este una dintre cele mai norocoase cifre din numerologie, deoarece simbolizează începuturile, ca şi reuşita. În plus, aceasta trage câştiguri şi bunăstare. În ceea ce privește personalitatea celui care o preferă, acesta tinde spre ascensiunea pe plan financiar.

Cifra 2 semnifică diversitate, iar în Egiptul Antic era asociată cu înțelepciunea și cunoașterea. Cei a căror cifră norocoasă este 2 obțin ceea ce își doresc fără a ajunge la compromisuri. Atunci când vine vorba despre relaţiile de cuplu, aceștia tind spre armonie şi găsirea echilibrului.

Cifra 3 este considerată număr sacru, având conotaţii ezoterice în orice cultură a lumii. Similar cifrei 1, este aducătoare de noroc și de succes obţinut prin încredere şi răbdare. Persoanele care o preferă sunt preocupate de succesul în carieră.

Cifra 4 este în strânsă legătură cu stabilitatea. Aceasta aduce noroc în viaţa personală şi armonie în căminul conjugal. Persoanele care se simt atrase inexplicabil de ea visează constant la o viaţă liniştită, petrecută alături de cei dragi și ajung de multe ori să o aibă.

Cifra 5 simbolizează bunăstare, sănătate, noroc, viaţă şi pace, în cultura chinezească. Persoanele care o aleg sunt de obicei preocupate de stabilitate şi simt nevoia să fie protejate și în siguranță.

Cifra 6 poartă noroc celor care caută dragostea, fiind asociată cu planeta Venus, a cărei vibraţie este romantismul. Oamenii a căror cifră norocoasă este 6 își petrec o parte din viață în căutarea sufletului pereche.

Cifra 7 este în strânsă legătură cu dezvoltarea intelectuală şi spirituală, fiind recunoscută ca cifră a inteligenţei native, dar şi a fenomenelor spirituale paranormale. Oamenii care o aleg au o deosebită nevoie de a ști mai multe decât ceilalţi.

Cifra 8 este simbolul infinitului și ajutor în găsirea lucrurilor pierdute. Aceasta poartă noroc celor care își doresc să recucerească inima unei vechi iubiri sau care au nevoie să se regăsească. Pe de altă parte, persoanele care o aleg au o înclinație aparte spre înțelegerea nemuririi şi a veşniciei.

Cifra 9 este multiplu al cifrei 3, simbolizând întoarcerea la origini. Oamenii care aleg această cifră sunt în permanență în căutarea adevărului suprem.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Tigru și Bivol este Nord-Estul. Nativii din aceste
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.