10 lucruri pe care trebuie să le faci în viață ca să fii fericit

10 lucruri pe care trebuie să le faci în viață ca să fii fericit
10 lucruri pe care ar trebui să le faci în viaţă. Pentru că nu ai decât o singură viaţă, pe care trebuie să o prețuiești. Scopul vieții este să faci

tot ceea ce îți dorești, să acumulezi amintiri frumoase și de neuitat și nu avere sau vise nerealizate, ajungând la bătrânețe să regreți tot timpul pierdut.

Iată 10 lucruri pe care musai trebuie să le faci în viață, pentru a fi un om împlinit:

1. Să vizitezi un loc diferit de cel în care locuiești, de exemplu o insulă uitată de lume, unde să te contopești cu natura, să uiți de tot, să trăiești simplu, deconectat de tehnologie.

2. Să te dai cu parașuta, singur, cu cel iubit sau însoțit. Oricât de frică îți este pe moment, sentimentul unic pe care îl ai și priveliștea de acolo sunt incomparabile.

3. Să participi la petreceri în alte orașe, unde ai ocazia să cunoști alte obiceiuri, oameni, dansuri etc. Vei vedea cât de complex și cât de frumos este omul în misterul său.

4. Se spune că lumea submarină este un univers ascuns, pe care doar cei curajoși au puterea să-l cunoască, să-l exploreze. Măcar o dată în viață fă scufundări și pătrunde în tainele adâncurilor apei.

5. Participă la un eveniment mondial al sportului preferat, sentimentul pe care îl vei avea susținându-ți țara, compatrioții, va fi unic.

6. Urmează un curs din domeniul care te pasionează: gătitul, fotografia, dansul. Fă ceea ce îți place, ascultă-ți pasiunea și investește timp în ea.

7. Ține un discurs în fața unei mulțimi, ia cuvântul în cadrul unui eveniment. Învinge-ți teama de a vorbi în public, fii spontan și detașat. Vei câștiga mai multă încredere în tine și vei vedea cât de ușor este să fii pe scenă.

8. Mergi cu balonul cu aer cald și cu elicopterul, bucură-te de o priveliște extraordinară, de o senzație unică, aceea că plutești deasupra lumii. Nu-ți fie teamă, mergi cu oameni profesioniști, care fac asta zilnic.

9. Dormi în mijlocul munților, într-o pădure, pe o pajiște, departe de civilizație. Cunoaște natură neîmblânzită, relaxează-te și regăsește-te pe tine însuți.

10. Mergi într-o croazieră, lasă-te plutind pe valuri, admiră zi și noapte frumusețea tăcută a apei. Nu te gândi la pericole, lasă teama deoparte și mergi măcar într-o croazieră de scurtă durată, apoi vei avea curajul să repeți experiența.

Cel mai important, fă ceea ce visezi, ceea ce crezi că te-ar face să plutești de fericire. Trăiește azi, nu mâine. Viața e prea frumoasă pentru a aștepta.

3270
4.33
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.