Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Secretele numerologiei numelui – Ce fel de iubit este partenerul tău?

Secretele numerologiei numelui – Ce fel de iubit este partenerul tău?

Dacă abia ai început să ieși cu cineva și încă nu știi cum se comportă în relație, ai putea încerca să-l „citești” cu ajutorul numelui și a numerologiei! Iată ce trebuie să faci!

În primul rând, ia o foaie de hârtie și un pix și scrie-i numele sau porecla – așa cum i se spune cel mai des, iar apoi notează sub fiecare literă corespondentul numerologic de mai mai jos:

1 - A, M, X

2 - E, L, T,

Numerologie

3 - B, K, V

4 - C, D, Q

5 - F, N, U

6 - J, R, Z

7 - I, P, W

8 - G, O, Y

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

9 - H, S

Acum a venit momentul să aduni cifrele respective până ajungi la una singură. De exemplu, dacă îl cheamă Andrei, vei calcula astfel: 1+5+4+6+2+7=19, 1+9=10, 1+0=1. Astfel, cifra pentru Andrei este 1. Descoperă în continuare, aspectele cele mai importante pentru fiecare cifră.

Cifra 1 este specifică pentru bărbații veseli și deschiși, care aduc multă voie bună în relație, chiar dacă au tendința de a o domina, nu se feresc să își exprime sentimentele, sunt loiali.

Cifra 2 arată că iubitul tău este diplomat, romantic, știe să te dezmierde cu vorbe frumoase și gesturi tandre.

Cifra 3 denotă sentimente puternice, inteligenţă emoțională bine dezvoltată, generozitate, pasiune și înclinație către relații stabile.

Cifra 4 este a bărbaților care oferă stabilitate, pun accentul pe prietenia strânsă cu persoana iubită, creează legături puternice și țin cont de părerile celor dragi.

Cifra 5 arată de multe ori un adevărat Don Juan, care poate frânge inimi, chiar dacă nu vrea să o facă. Este un cuceritor înnăscut, iubește cu intensitate, dar este și schimbător.

Cifra 6 este specifică bărbatului care pune accentul pe ideilei femeii iubite, oferă respect și loialitate în relație și visează să își întemeieze o familie.

Cifra 7 denotă un bărbat pragmatic, rațional, uneori critic. Își oferă cu mare greutate inima, dar când o face, este pentru totdeauna.

Cifra 8 este a bărbaților sinceri, care își deschid inima în fața persoanei iubite și care nu își ascund gândurile și intențiile, chiar dacă uneori acestea nu sunt tocmai pozitive sau apreciative.

Cifra 9 arată un bărbat care iubește cu intensitate și pasiune, adoră gesturile simbolice, deoarece consideră că iubirea este sacră.

Iubitul tău cum este?

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit