Ce spune despre tine anul în care te-ai născut?

21.OCTOMBRIE.2018
Numerologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Iată ce obiceiuri avem în funcție de ultima cifră a anului în care ne-am născut și elementul Feng Shui predominant. Din punct de vedere numerologic, fiecare

cifră din viața noastră își are propria-i importanță. Anul nașterii nu face excepție în acest sens, jucând un rol elementar, iar ultima cifră din acesta este determinanta elementului ce ne influențează alegerile. Iată ce obiceiuri avem în funcție de ultima cifră a anului în care ne-am născut și elementul Feng Shui predominant.

0-1 Metal
Tăria de caracter este caracteristica principală a reprezentanților Metalului. Sunt firi independente și destul de rezervate în relația cu ceilalți. Tind spre o viață plină de iubire și fac tot posibilul să se înțeleagă bine cu oricine, evitând cu succes multe conflicte. De asemenea, sunt oamenii care știu ce vor de la viață și mai mult decât atât știu cum să obțină ceea ce își doresc. Pot fi însă împiedicați de nevoia de putere, de a deține lucruri luxoase și mulți bani.

Loading...

2-3 Apă
Persoanele născute în anii ce se termină în 2 sau 3 sunt extrem de creativi, având o imaginație bogată ce îi ajută să aibă cariere de succes în arte. Sunt fermecători, empatici, atenți la detalii și au o intuiție de invidiat. Trebuie să aibă grijă să nu lase imaginația să le joace feste, să se îndrepte spre lucruri negative, ce ar putea să le facă mai mult rău decât bine și nu doar lor, ci și celor apropiați. Atenție la gelozie!

4-5 Lemn
Nevoia de nou și încrederea în forțele proprii sunt definitorii pentru reprezentanții Lemnului. Au o capacitate aparte de a munci, de a se implica întru totul în ceea ce fac, motiv pentru care au succes în ceea ce întreprind și la locul de muncă. De multe ori, visează cu ochii deschiși la aventuri prin locuri necunoscute și sunt pasionați de călătorii în locuri extraordinare, pline de mister. În plus, nu se simt bine dacă nu împărtășesc cu apropiații ceea ce au, nefiind firi egoiste, avare ori narcisiste.

6-7 Foc
Anii ce se termină în cifre precum 6 și 7 dau societății adevărații aventurieri. Reprezentanții Focului au nevoie constantă de excursii inedite și visul lor cel mai mare din această arie este o călătorie în jurul lumii (bineînțeles, cel puțin una, dacă nu reușesc de mai multe ori). Aceeași fire dornică de aventură, dublată de o oarece inocență ori naivitate, însă îi face și să se implice prea repede în orice, inclusiv în prietenii cu persoane nepotrivite. Cu toate acestea, sunt spontani, carismatici și au un șarm aparte, ce îi ajută să iasă din încurcături destul de ușor.

8-9 Pământ
Persoanele reprezentate de elementul Pământ sunt foarte ambițioase și au capacitatea de a calcula atent fiecare alegere pe care o fac sau orice cuvânt pe care îl spun. De asemenea, sunt oamenii pe care te poți baza oricând. Iubesc ordinea și au nevoie ca totul să fie realizat după un program bine stabilit. Cea mai mare frică a lor este necunoscutul, pe care dacă ar învăța să îl accepte ca parte importantă din viața oricui, ar putea avea adevărate câștiguri personale și financiare.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,8  5
VOTURI
6465
4.80
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la
Remedii feng shui 2019 pentru zodia BIVOL. Obiecte feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii
KUA 4, Spiritualul
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.