Descoperă ce zodii te pot face să suferi - top 3 femei extrem de pasionale

27.MARTIE.2019
Descoperă ce zodii te pot face să suferi - top 3 femei extrem de pasionale

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Sunt pasionale, independente și incredibile, dar pot frâng inimile bărbaților foarte ușor. Descoperă care sunt cele 3 native ale zodiacului care stârnesc

pasiunea ca nimeni altcineva.

1. Femeia Scorpion este pe primul loc datorită senzualității sale și a energiei pe care o emană prin toți porii! Atrage bărbații ca un magnet, care se îndrăgostesc iremediabil de ea de la prima vedere. Dacă se îndrăgostește și femeia din zodia Scorpion, vor urma multe momente cu artificii, datorită căldurii și pasiunii cu care își răsfață iubitul.

2. Femeia Pești își duce iubitul în al noulea cer, chiar dacă de obicei nu este cea mai focoasă amantă în pat. Știe în schimb cum să își ajute partenerul de viață să se dezvolte personal și profesional, sprijinindu-l, încurajându-l și având încredere în el. Cu o astfel de atitudine, este normal ca bărbații să fie pur și simplu înnebuniți după ea.

Loading...

3. Femeia Leu este extrem de pasională atunci când se îndrăgostește și adoră să își ducă partenerul pe culmile plăcerii și nu doar în pat, preluând controlul când e nevoie. Este genul de femeie care este o doamnă în societate, o amantă experimentată în dormitor și o prietenă ca nimeni alta. Strălucirea sa atrage din prima clipă și trezește adevărate pasiuni în inimile bărbaților.

Originalitatea acestor femei este atrăgătoare ca un magnet. Din păcate, ajung să se plictisească destul de repede dacă bărbații de lângă ele nu reușesc să le stârnească interesul mereu. Au nevoie de respect, implicare, dedicare, umor de calitate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec
Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.