Cei mai tari bărbați din zodiac la amor

23.DECEMBRIE.2018
Cei mai tari bărbați din zodiac la amor
Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena FOTO: youtube.com
TOP 5 zodii masculine care fac dragoste ca-n filme. Elementul, polaritatea semnului zodiacal și alte aspecte influențează comportamentul afectiv. Împlinirea

amoroasă este o parte importantă în relația de cuplu. Dar care sunt bărbații din horoscop care dețin arta sexualității? Locul V: BALANȚĂ – un romantic înnăscut, bărbatul Balanță știe ce trebuie să facă pentru a te simți satisfăcută și consideră orgasmul tău misiunea lui. Abordează o atitudine clasică, îi place să rupă ciorapii în timp ce faceți dragoste, să îți arate forța pe care o are.

DE INTERES: Compatibilitatea și karmele fiecărei zodii. Fericire sau dragoste cu năbădăi?

Locul IV: CAPRICORN – asemenea unul vulcan care stă să erupă, cea care va ajunge în pat cu el se va îndrăgosti iremediabil. Îi place să te trezească noaptea din somn făcându-ți sex oral, adoră să facă dragoste mult timp, des, să îți sărute degetele de la picioare.

Loading...

Locul III: LEU – partidele de sex vor fi zilnice, dorește să-și provoace partenera, să îi arate de ceea ce este capabil. Îți va oferi orgasme multiple, te va ține în brațe în timp ce faceți sex, te va pune în poziții îndrăznețe, pe care probabil nu le-ai mai practicat.

Bătălia pentru primele două locuri a fost foarte strânsă, ambii nativi având șanse egale la primul loc, doar un singur amănunt a făcut diferența.

Locul II: SCORPION – ca un vulcan care stă mereu să erupă, te poate face să te simți femeie din primele 10-20 de minute de când l-ai întâlnit. Îi place să joace roluri de-a profesoara severă şi liceanul pedepsit, de-a doctorul și pacienta etc.

Locul I: TAUR – trăiește cel mai intens actul sexual din tot horoscopul. Sensibil, Taurul înţelege dorinţele partenerei își dorește ca ea să fie satisfăcută. Cu o vastă experiență amoroasă, va insista mult pe preludiu, te face să te îndrăgostești iremediabil de el.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,59  27
VOTURI
43278
4.59
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: Pentru că în anul
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.