Cum să te desparți de un bărbat în funcție de zodie, fără să-l faci să sufere

19.APRILIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: globalseducer.com
Orice despărțire aduce suferință...însă alege cum să te desparți de un bărbat in funcție de zodia sa. Să ne despărțim de bărbatul cu care suntem

într-o relație nu este deloc simplu. Nu ne face plăcere să-l facem să sufere nici măcar în ultima clipă, de aceea am vrea să-i anticipăm reacția, pentru a alege metoda potrivită prin care să-i dăm vestea despărțirii. De aceea ar fi bine să cunoaștem caracteristicile zodiei sale.

Berbec

Bărbații Berbec deși sunt temperamentali, li se potrivește expresia "câinele care latră nu mușcă", ei trec peste o despărțire mai ușor decât alte zodii. O ceartă nu trebuie exclusă, indiferent de cât de diplomat am aborda situația. Sub nicio formă nu trebuie să le reamintim de greșelile lor, le-ar plăcea să ne considere pe noi vinovate că relația nu mai merge.

Loading...

Taur

Bărbatul Taur este adeptul stabilității, chiar dacă relația nu mai merge. Nu ne va lăsa să plecăm de lângă el fără să încerce să ne reamintească de clipele frumoase petrecute împreună, să devină nostalgic. Vom reuși să ne despărțim de un iubit Taur numai dacă vom avea răbdare să-i explicăm că despărțirea îl va avantaja mai mult pe el.

Gemeni

Bărbații din Gemeni sunt maeștrii converației, de aceea va trebui să ne alegem cuvintele cu grijă, să ne facem câteva variante de discurs înainte de a le propune o despărțire, pentru a fi pregătite cu răspunsuri la posibilele lor întrebări... mai ales la acelea incomode sau la cele fără răspuns.

DE INTERES: Zodiac dragoste

Rac

Bărbatul Rac este pe cât de iubitor, pe atât de posesiv, nu își va lăsa iubita să plece cu una cu două de lângă el. Îl vom ajuta să depășească mai ușor momentul despărțirii dacă îi vom da speranța unei împăcări sau dacă îl vom face să se simtă apreciat, în ciuda a tot ceea ce s-a petrecut.

Leu

Bărbații Leu sunt pasionali, impulsivi și nu vor gestiona cu ușurință momentul despărțirii, în plus s-ar putea să simtă că egoul are de suferit. Ar fi bine să-i mângâiem orgoliul prin cuvinte frumoase de apreciere, iar discursul să-l purtăm cu diplomație, pentru a nu pune paie pe foc.

Fecioară

Bărbații din zodia Fecioară se vor arăta extrem de surprinși la vestea unei despărțiri, deorece ei au impresia că fac permanent eforturi pentru a menține iubirea la cote maxime... însă nu realizează că uneori exagerează. I-am ajuta mult dacă le-am spune clar și concis care este motivul despărțirii.

Balanță

Bărbații din Balanță fac dintr-o despărțire o adevărată dramă. Chiar dacă vor încerca să ne convingă să nu facem acest pas, pentru că se vor schimba, ca să le dăm vestea despărțirii ar fi bine să încercăm să ne impunem cu fermitate punctul de vedere despre relație.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este cunoscut pentru măiestria sa de a purta discuții, dar și pentru posesivitatea sa, mai ales pe plan afectiv, iar pentru a scăpa din mrejele lui, trebuie să recurgem la o despărțire fulgerătoare, care chiar dacă îl va șoca, îl va face să ne lase libere.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este libertin din fire, iar după despărțire acesta își va reveni destul de repede. Nu este exclus ca ruptura să se producă cu trâmbițe și tobe, ar trebui să ne așteptăm la o ceartă de proporții, însă mai bine un sfârșit de groază, decât o groază fără de sfârșit (în cazul în care relația nu mai funcționează).

Capricorn

Bărbatul Capricorn, deși nu își arată cu ușurință sentimentele, este destul de sensibil pe plan afectiv. Dacă vrem ca despărțirea să se producă, bine ar fi să avem un plan de acțiune bine stabilit, pentru că acesta se atașează foarte mult și nu renunță așa de ușor la ceea ce are.

Vărsător

Bărbatul Vărsător este cu capul în nori, așa că, pentru a ne despărți de el, va fi necesar ca mai întâi să-l aducem cu picioarele pe pământ, cu ajutorul unei discuții purtate pe un ton serios. Nu este exclus ca după despărțire el să vrea să rămânem prieteni.

Pești

Bărbatul din zodia Pești pare că trăiește într-o lume a sa, dar are nevoie și de spijinul femeii pentru a se putea descurca în viață. Dacă facem primul pas pentru a ne despărți de el, trebuie să îl convingem că dorim să devenim libere pentru a ne ocupa de evoluția proprie, ceea ce va fi acceptabil pentru el.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI Bivol SANATATE
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,
Zodiac chinezesc 2019 ȘARPE, horoscop chinezesc 2019 DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
GEMENI. Zodia Gemeni femeia și barbatul Gemeni în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.