Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

3 zodii care își găsesc jumătatea în perioade grele ale vieții

3 zodii care își găsesc jumătatea în perioade grele ale vieții

Cu toții avem perioade bune, dar și perioade mai puțin bune în viața noastră, iar atunci mai mult ca oricând avem nevoie de cineva lângă noi care să ne susțină, să ne încurajeze

Din tot spectrul zodiacal sunt 3 zodii care au talentul de a-și găsi pe cineva în perioadele mai nefaste ale vieții, reușind să-și ridice moralul într-un mod foarte bun și productiv. Acele 3 zodii care își găsesc jumătatea în perioade grele ale vieții sunt Pești, Fecioară și Taur.

Dragostea și zodiile

Pești

Nativii acestei zodii au un balans noroc-ghinion foarte interesant. De multe ori când nativilor Pești li se întâmplă ceva nefavorabil în viață, ei își întorc privirea și caută partea luminoasă a situației. Sunt cu picioarele pe pământ în situații de criză și au atenția îndreptată doar în față, părând oamenii cei mai siguri pe ei, iar în condițiile acestea este foarte greu să nu atragă toate privirile.

Compatibilitate zodii

Fecioară

Nativii acestei zodii caută ca fiecare moment greu care li se întâmplă să fie și ultimul. Se descotorosesc cu o ușurință superficială de durere, într-atât cât să-i facă să fie puțin vulnerabili la modul cel mai atrăgător posibil. În situația dată, nativii Fecioară pot deveni extrem de cuceritori și interesanți pentru cei din jur, care vor veni mesmerizați înspre ei.

Taur

Pentru nativii acestei zodii, momentele grele sunt acoperite cu prietenia celor din jur. Au talentul nativ de a-și atrage oameni în jurul lor când este nevoie, și prin acestea, uneori reușesc chiar mai mult. „Prietenul la nevoie se cunoaște”, dar în cazul nativilor din Taur, prietenul la nevoie poate deveni un confident bun, iar de aici până la implicare emoțională totală nu mai este decât un pas mic.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit