3 zodii care își găsesc jumătatea în perioade grele ale vieții

25.IUNIE.2019
3 zodii care își găsesc jumătatea în perioade grele ale vieții

Categorie: Astrologie Autor: ZODIACOOL Foto:pexels.com

Cu toții avem perioade bune, dar și perioade mai puțin bune în viața noastră, iar atunci mai mult ca oricând avem nevoie de cineva lângă noi care să ne susțină, să ne încurajeze

Din tot spectrul zodiacal sunt 3 zodii care au talentul de a-și găsi pe cineva în perioadele mai nefaste ale vieții, reușind să-și ridice moralul într-un mod foarte bun și productiv. Acele 3 zodii care își găsesc jumătatea în perioade grele ale vieții sunt Pești, Fecioară și Taur.

Dragostea și zodiile

Pești

Nativii acestei zodii au un balans noroc-ghinion foarte interesant. De multe ori când nativilor Pești li se întâmplă ceva nefavorabil în viață, ei își întorc privirea și caută partea luminoasă a situației. Sunt cu picioarele pe pământ în situații de criză și au atenția îndreptată doar în față, părând oamenii cei mai siguri pe ei, iar în condițiile acestea este foarte greu să nu atragă toate privirile.

Loading...

Fecioară

Nativii acestei zodii caută ca fiecare moment greu care li se întâmplă să fie și ultimul. Se descotorosesc cu o ușurință superficială de durere, într-atât cât să-i facă să fie puțin vulnerabili la modul cel mai atrăgător posibil. În situația dată, nativii Fecioară pot deveni extrem de cuceritori și interesanți pentru cei din jur, care vor veni mesmerizați înspre ei.

Taur

Pentru nativii acestei zodii, momentele grele sunt acoperite cu prietenia celor din jur. Au talentul nativ de a-și atrage oameni în jurul lor când este nevoie, și prin acestea, uneori reușesc chiar mai mult. „Prietenul la nevoie se cunoaște”, dar în cazul nativilor din Taur, prietenul la nevoie poate deveni un confident bun, iar de aici până la implicare emoțională totală nu mai este decât un pas mic.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.