Dezvăluiri despre viitorul soț și la ce să fii atentă. Calități și defecte

22.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: mariage.com
Este esențial să știi cum să-l alegi pe cel cu care vrei să întemeiezi o familie, așa că ține cont de aceste aspecte. Căsătoria este un pas important

pentru orice femeie, de aceea este bine să știi dacă cel cu care îți unești destinul este potrivit pentru tine. Astrele au dăruit bărbaților darul de a fi sau nu un bun soț. Sufletul tău pereche în ce categorie se află? Berbec: Pasional și energic, Berbecul va fi un soț alături de care nu te vei plictisi: excursii plănuite pe ultima sută de metri, idei năstrușnice, dar și toane apărute din senin.

Nu vei fi zilnic cea mai fericită femeie din lume, dar nici nu te vei putea plânge. Pregătește-te pentru o căsnicie ca o adevărată aventură.

Loading...

Taur
Taurul te va trata ca o regină. Va face orice pentru ca tu să te simți cea mai norocoasă femeie din univers, fapt care îi va gâdili orgoliul și îl va face să fie mândru de el. Vei fi o soție norocoasă, numai să nu uiți să-i spui cât mai des ce mult îl apreciezi și îl iubești. De restul, se va ocupa el.

Gemeni
Un mare iubitor de libertate și independență, nativul Gemeni cu greu va spune DA în fața altarului, iar dacă totuși o face, înseamnă că te iubește foarte mult. Nu-i impune prea multe restricții și respectă-i obiceiurile și pasiunile. Astfel, vei avea un soț împlinit, care te va face fericită.

Rac
Cu siguranță Racul este nativul menit să fie soț. Dacă îți dorești o familie fericită, plină de romantism, un soț care să vrea să aveți copii, atunci ai tras lozul câștigător. Extrem de dedicat familiei, acesta va face orice pentru a avea o familie unită și împlinită.

Leu
Vei avea o familie exemplară, pentru că în spatele ei se va afla un soț puternic, hotărât și loial planurilor sale. Dacă însă îți dorești să îți atribui și tu meritele, nu te lega de un bărbat Leu. El deține cârma relației, iar tu trebuie să respecți asta. Dacă o faci însă, vei fi cea mai fericită femeie.

Fecioară
Genul de bărbat care își dorește o poveste eternă de dragoste, cu parteneri care să se susțină reciproc, să aibă copii frumoși, acesta este Fecioara. Perfecționist din fire, dacă te-a ales să-i fii soție, înseamnă că va avea grijă de tine ca de o comoară.

DE INTERES: Zodiac European pentru toate zodiile

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  4
VOTURI
7508
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Hărțile stelelor zburătoare pentru un an și pentru o lună
Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și
Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, barbatul Capricorn în pat
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Zodia Taur: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Taur
Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.