Transport gratuit peste 199 lei

Dezvăluiri despre viitorul soț și la ce să fii atentă. Calități și defecte

Dezvăluiri despre viitorul soț și la ce să fii atentă. Calități și defecte

Este esențial să știi cum să-l alegi pe cel cu care vrei să întemeiezi o familie, așa că ține cont de aceste aspecte. Căsătoria este un pas important

pentru orice femeie, de aceea este bine să știi dacă cel cu care îți unești destinul este potrivit pentru tine. Astrele au dăruit bărbaților darul de a fi sau nu un bun soț. Sufletul tău pereche în ce categorie se află? Berbec: Pasional și energic, Berbecul va fi un soț alături de care nu te vei plictisi: excursii plănuite pe ultima sută de metri, idei năstrușnice, dar și toane apărute din senin.

Nu vei fi zilnic cea mai fericită femeie din lume, dar nici nu te vei putea plânge. Pregătește-te pentru o căsnicie ca o adevărată aventură.

Taur
Taurul te va trata ca o regină. Va face orice pentru ca tu să te simți cea mai norocoasă femeie din univers, fapt care îi va gâdili orgoliul și îl va face să fie mândru de el. Vei fi o soție norocoasă, numai să nu uiți să-i spui cât mai des ce mult îl apreciezi și îl iubești. De restul, se va ocupa el.

Gemeni
Un mare iubitor de libertate și independență, nativul Gemeni cu greu va spune DA în fața altarului, iar dacă totuși o face, înseamnă că te iubește foarte mult. Nu-i impune prea multe restricții și respectă-i obiceiurile și pasiunile. Astfel, vei avea un soț împlinit, care te va face fericită.

Rac
Cu siguranță Racul este nativul menit să fie soț. Dacă îți dorești o familie fericită, plină de romantism, un soț care să vrea să aveți copii, atunci ai tras lozul câștigător. Extrem de dedicat familiei, acesta va face orice pentru a avea o familie unită și împlinită.

Leu
Vei avea o familie exemplară, pentru că în spatele ei se va afla un soț puternic, hotărât și loial planurilor sale. Dacă însă îți dorești să îți atribui și tu meritele, nu te lega de un bărbat Leu. El deține cârma relației, iar tu trebuie să respecți asta. Dacă o faci însă, vei fi cea mai fericită femeie.

Fecioară
Genul de bărbat care își dorește o poveste eternă de dragoste, cu parteneri care să se susțină reciproc, să aibă copii frumoși, acesta este Fecioara. Perfecționist din fire, dacă te-a ales să-i fii soție, înseamnă că va avea grijă de tine ca de o comoară.

DE INTERES: Zodiac European pentru toate zodiile

Balanță
Ai visat încă de când erai mică la prințul romantic, care să te ridice pe un tron imaginar, să te trateze ca pe o regină? Atunci Balanța este ceea ce îți dorești. Acesta își va alege o femeie pe viață și se va dedica întru totul ei, fiind exagerat de drăgăstos. Dacă ești o femeie cu spirit liber, atunci spune NU căsătoriei cu o Balanță.

Scorpion
Pasional, loial, cel mai bun prieten, soțul Scorpion își dorește un singur lucru de la tine: să-l lași pe el să aibă cârma relației, să hotărască și pentru tine ceea ce este bine și ce nu. Îi place să fie în frunte, iar deseori atitudinea sa te poate face să te simți inferioară dacă ești o fire căreia îți place să iasă în față.

Săgetător
Un spirit aventurier și libertin, Săgetătorul nu se va regăsi în statutul de soț casnic. Dacă îi vei oferi escapade cât mai multe, ieșiri și excursii, atunci vei avea cel mai fericit soț, care te va alinta ca o regină. Dacă în schimb îl vei pune la treburi gospodărești, se va distanța treptat de tine.

Capricorn
Dacă pentru tine căsătoria înseamnă o viață lipsită de lipsuri materiale, atunci Capricornul este candidatul perfect. Preocupat să aibă o viață plină de confort, acesta va munci pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie. Dacă însă îți dorești timp în doi, construind totul împreună, Capricornul nu este menit ție.

Vărsător
Nu tocmai cel mai potrivit nativ în rolul de soț, Vărsătorul este mai degrabă prietenul bun care te va face mereu să râzi. Dacă însă nu ești dispusă să-i accepți spiritul libertin, nu vei avea o relație prea roz. Pune în balanță ce contează pentru tine mai mult și vei ști dacă să spui Da sau Nu legării destinelor voastre.

Pești
Bărbatul Pești este poate cel mai bun în rolul de soț, datorită comportamentului drăgăstos, loialității și dedicării sale. Cum însă totul nu poate fi roz, deseori va trebui tu să fii ”bărbatul” în casă, acesta fiind prea cu capul în nori, amețit și veșnic îndrăgostit.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online