Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Nativii Pești născuți în anul Mistrețului, marii materialiști ai horoscopului

Nativii Pești născuți în anul Mistrețului, marii materialiști ai horoscopului

Pasionați de lux, dornici de un trai bun, nativii Pești - Mistreț pot avea și un mare apetit amoros. Combinația Pești - Mistreț se referă la cei care sunt

născuți în perioada 19 Februarie – 20 Martie, respectiv cei din zodia Pești, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031. Personalitate: Nativii Pești - Mistreț sunt sentimentali și răspund cu emoții profunde la senzatiile pe care le provoacă cei din anturaj. Nu de puține ori aceștia au tendința de a trăi în trecut și iubesc tradiția.

Prin urmare, în locuințele acestora trebuie să existe obiecte de anticariat, amintiri rămase de la alte generații din familie. Nativii Pești-Mistreț sunt în general firi blânde, însă fiind o combinație de zodii de apă, ne putem aștepta ca apele limpezi să facă valuri mari, dacă cineva îi provoacă.

Pe plan profesional nativii Nativii Pești-Mistreț ne surprind atât prin voința lor de neclintit, cât și prin ingeniozitate. De regulă au succes financiar și arma lor secretă este că nu-și divulgă cu ușurință planurile de viitor.

Viziteaza magazinul online