Nativii Pești născuți în anul Mistrețului, marii materialiști ai horoscopului

19.FEBRUARIE.2019
Nativii Pești născuți în anul Mistrețului, marii materialiști ai horoscopului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Pasionați de lux, dornici de un trai bun, nativii Pești - Mistreț pot avea și un mare apetit amoros. Combinația Pești - Mistreț se referă la cei care sunt

născuți în perioada 19 Februarie – 20 Martie, respectiv cei din zodia Pești, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031. Personalitate: Nativii Pești - Mistreț sunt sentimentali și răspund cu emoții profunde la senzatiile pe care le provoacă cei din anturaj. Nu de puține ori aceștia au tendința de a trăi în trecut și iubesc tradiția.

Prin urmare, în locuințele acestora trebuie să existe obiecte de anticariat, amintiri rămase de la alte generații din familie. Nativii Pești-Mistreț sunt în general firi blânde, însă fiind o combinație de zodii de apă, ne putem aștepta ca apele limpezi să facă valuri mari, dacă cineva îi provoacă.

Loading...

Pe plan profesional nativii Nativii Pești-Mistreț ne surprind atât prin voința lor de neclintit, cât și prin ingeniozitate. De regulă au succes financiar și arma lor secretă este că nu-și divulgă cu ușurință planurile de viitor.

În ceea ce privește sănătatea, ar fi bine să-i acorde o atenție sporită, pentru că deseori pot prelua boli, datorită capacității de a empatiza și de a se pune în locul celor care suferă. De regulă fac tot posibilul pentru a nu-i supăra pe cei din jur, iar dacă se ajunge la neînțelegeri, încep să-și ceară mii de scuze pentru a-și salva pielea.

Sentimental

Nativii Pești-Mistreț iau viața de familie ca pe o joacă, au un imens simț al umorului, de acea certurile nu sunt trecute în agenda lor. Totuși, dacă se întâmplă să fie părăsiți, își vindecă greeu rănile sufletești, astfel preferă să facă mari compromisuri, chiar dacă relația nu mai merge, decât să rămână singuri.

Punctul lor slab este emotivitatea excesivă, din cauza căreia nu pot lua decizii pe baza de logică. Ei se atașează de cei pe care îi iubesc, sunt fideli și pentru a fi fericiți nu au nevoie decât de puțină atenție și căldură.

Casa nativilor Pești - Mistreț, chiar dacă nu va fi mereu la modă, va fi decorată cu obiecte de valoare. Le place să găsească obiecte de lux pentru locuință, de la tablouri, fotolii, covoare etc.

Au tendința să ducă un trai peste medie, le place traiul bun, mâncarea bună și nu ezită să muncească pentru a le avea. Au necesități amoroase ridicate, din cauza vitalității sporite de care se bucură în mod nativ.

Carieră:

La muncă își fac treaba rapid, pentru a scăpa de responsabilități, însă nu neaparat își fac munca bine, de aceea la un moment dat pot să atragă nemulțumiri și penalizări din partea șefilor. Fiind conservatori din fire, manifestă un interes slab pentru tot ce ține de tehnologie, ceea ce ar putea fi un dezavantaj în această lume modernă în care accentul cade pe noutate, inovație.

Mai mult, refuzând tehnologia, s-ar putea fi fie nevoiți să muncească dublu, pentru a ajunge la aceleași rezultate cu colegii de echipă. În postura de angajat se comportă exemplar, atâta vreme cât li se oferă un salariu satisfăcător, pentru că ei pun mare accent pe securitate, iar banii fac parte din această ecuație.

Dragoste

Pentru nativii Pești-Mistreț nu sunt recomandate combinațiile cu nativii din Săgetător, Gemeni sau Leu. Alegerile de top în ceea ce privește relațiile romantice pot fi considerate cele cu Taur, Pești, Scorpion sau nativii din Rac.

Bani

Nativii Peștii-Mistreț sunt potriviți pentru funcții de conducere, directori de bancă, antreprenori, pentru că pun mare accent pe principii, etică și bună-înțelegere în relațiile cu partenerii de afaceri și cu angajații proprii, sunt harnici și perseverenți.

Ar mai fi de amintit faptul că aceștia au abilități excelente de negociere, deoarece pot vedea lucrurile dintr-o perspectivă largă și își bazează deciziile pe experiența generațiilor trecute, prin urmare nu merg la risc, ci pe căi sigure.

Datorită faptului că în această combinației Pești-Mistreț elementul apă este la putere, acești nativi sunt deosebit de creativi și le place să călătoarească pentru a acumula cât mai multe cunoștinte.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor
Horoscop dragoste în 2020: la capitolul dragoste, nativii zodiei Pești sunt campioni. Aceștia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.