Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Nativii Pești născuți în anul Mistrețului, marii materialiști ai horoscopului

Nativii Pești născuți în anul Mistrețului, marii materialiști ai horoscopului

Pasionați de lux, dornici de un trai bun, nativii Pești - Mistreț pot avea și un mare apetit amoros. Combinația Pești - Mistreț se referă la cei care sunt

născuți în perioada 19 Februarie – 20 Martie, respectiv cei din zodia Pești, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031. Personalitate: Nativii Pești - Mistreț sunt sentimentali și răspund cu emoții profunde la senzatiile pe care le provoacă cei din anturaj. Nu de puține ori aceștia au tendința de a trăi în trecut și iubesc tradiția.

Prin urmare, în locuințele acestora trebuie să existe obiecte de anticariat, amintiri rămase de la alte generații din familie. Nativii Pești-Mistreț sunt în general firi blânde, însă fiind o combinație de zodii de apă, ne putem aștepta ca apele limpezi să facă valuri mari, dacă cineva îi provoacă.

Pe plan profesional nativii Nativii Pești-Mistreț ne surprind atât prin voința lor de neclintit, cât și prin ingeniozitate. De regulă au succes financiar și arma lor secretă este că nu-și divulgă cu ușurință planurile de viitor.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

În ceea ce privește sănătatea, ar fi bine să-i acorde o atenție sporită, pentru că deseori pot prelua boli, datorită capacității de a empatiza și de a se pune în locul celor care suferă. De regulă fac tot posibilul pentru a nu-i supăra pe cei din jur, iar dacă se ajunge la neînțelegeri, încep să-și ceară mii de scuze pentru a-și salva pielea.

Sentimental

Nativii Pești-Mistreț iau viața de familie ca pe o joacă, au un imens simț al umorului, de acea certurile nu sunt trecute în agenda lor. Totuși, dacă se întâmplă să fie părăsiți, își vindecă greeu rănile sufletești, astfel preferă să facă mari compromisuri, chiar dacă relația nu mai merge, decât să rămână singuri.

Punctul lor slab este emotivitatea excesivă, din cauza căreia nu pot lua decizii pe baza de logică. Ei se atașează de cei pe care îi iubesc, sunt fideli și pentru a fi fericiți nu au nevoie decât de puțină atenție și căldură.

Casa nativilor Pești - Mistreț, chiar dacă nu va fi mereu la modă, va fi decorată cu obiecte de valoare. Le place să găsească obiecte de lux pentru locuință, de la tablouri, fotolii, covoare etc.

Au tendința să ducă un trai peste medie, le place traiul bun, mâncarea bună și nu ezită să muncească pentru a le avea. Au necesități amoroase ridicate, din cauza vitalității sporite de care se bucură în mod nativ.

Compatibilitate zodii

Carieră:

La muncă își fac treaba rapid, pentru a scăpa de responsabilități, însă nu neaparat își fac munca bine, de aceea la un moment dat pot să atragă nemulțumiri și penalizări din partea șefilor. Fiind conservatori din fire, manifestă un interes slab pentru tot ce ține de tehnologie, ceea ce ar putea fi un dezavantaj în această lume modernă în care accentul cade pe noutate, inovație.

Mai mult, refuzând tehnologia, s-ar putea fi fie nevoiți să muncească dublu, pentru a ajunge la aceleași rezultate cu colegii de echipă. În postura de angajat se comportă exemplar, atâta vreme cât li se oferă un salariu satisfăcător, pentru că ei pun mare accent pe securitate, iar banii fac parte din această ecuație.

Dragoste

Pentru nativii Pești-Mistreț nu sunt recomandate combinațiile cu nativii din Săgetător, Gemeni sau Leu. Alegerile de top în ceea ce privește relațiile romantice pot fi considerate cele cu Taur, Pești, Scorpion sau nativii din Rac.

Bani

Nativii Peștii-Mistreț sunt potriviți pentru funcții de conducere, directori de bancă, antreprenori, pentru că pun mare accent pe principii, etică și bună-înțelegere în relațiile cu partenerii de afaceri și cu angajații proprii, sunt harnici și perseverenți.

Ar mai fi de amintit faptul că aceștia au abilități excelente de negociere, deoarece pot vedea lucrurile dintr-o perspectivă largă și își bazează deciziile pe experiența generațiilor trecute, prin urmare nu merg la risc, ci pe căi sigure.

Datorită faptului că în această combinației Pești-Mistreț elementul apă este la putere, acești nativi sunt deosebit de creativi și le place să călătoarească pentru a acumula cât mai multe cunoștinte.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit