Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Horoscopul atuurilor profesionale: cum sunt zodiile de Aer la locul de muncă

Horoscopul atuurilor profesionale: cum sunt zodiile de Aer la locul de muncă

Fiecare dintre noi avem înclinații spre diverse domenii. Află ce spun astrele despre jobul potrivit nativilor Gemeni, Balanță și Vărsător.

Gemenii trebuie să acționeze pe mai multe planuri în același timp. Stăpânesc foarte bine secretele comunicării eficiente și adoră să intermedieze și să faciliteze schimburile de informații.

Sunt activi, inteligenți, nu pot sta o clipă locului (poate doar atunci când sunt în fața calculatorului și află ceva inedit), se plictisesc ușor și au nevoie mereu să descopere locuri oameni și informații noi.

Trebuie să se simtă constant stimulați intelectual și că au mereu multe de făcut și de rezolvat. Adoră momentele în care se ocupă de mai multe activități în același timp.

Cu toate acestea, nu lipsesc momentele când sunt superficiali la locul de muncă, așa că este bine să aibă colegi de echipă mult mai bine organizați decât ei.

Balanța aduce eleganță și justețe în tot ceea ce face. Are nevoie de un mediu de lucru armonios, lipsit de orice fel de grosolǎnii și vulgarități. Preferă munca intelectuală în locul celei fizice, iar domeniile sale preferate implică diplomația, onestitatea, bunul gust, relaționarea, comunicarea, estetica și judecata corectă.

Este capabilă să stingă conflictele de la locul de muncă, să creeze o atmosferă plăcută și își dorește ca toți din jurul să se simtă bine.

Vărsătorul fuge de orice devine previzibil, pentru că nimic nu-l plictisește mai tare. Spiritul său avangardist, liber și excentric atrage atenția la locul de muncă. Se descurcă excelent în orice fel de meserii liberale, creative sau care au legătură cu notățile tehnologice sau din IT.

Job-ul său de coșmar este unul cu reguli fixe, autoritate și rigiditate. Trebuie să simtă că poate să își expună ideile originale și că acestea sunt puse în practică și aduc o schimbare în bine pentru cei din jur.

Descoperiți și atuurile zodiilor de Apă, Foc și Pământ.

Viziteaza magazinul online