Îndeplinește-le fanteziile bărbaților din zodiile de AER!

28.IUNIE.2019
Îndeplinește-le fanteziile bărbaților din zodiile de AER!

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Monotonia este moartea oricărei relații și tindem să-i acordăm credit maxim. Și pentru a sparge monotonia, ce poate fi mai potrivit decât să aflăm dorințele ascunse și fanteziile?!

Zodiile de aer

Astăzi, astrologul ZODIACOOL vă propune să descoperiți ce jocuri erotice preferă bărbații din zodiile de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător). Zodiile de Aer au o înclinație aparte spre nou și sunt stăpânite de o curiozitate de nemăsurat, iar asta se vede și în preferințele lor în dormitor.

Bărbatul Gemeni

Acesta adoră tot ce este „inovator” în dormitor. Se documentează, întodeauna sunt la curent cu ce practici există și nu întârzie să le pună în practică. În general, a încercat aproape orice tip de „perversiune” și nu doar în doi. Rezonează cu jocurile erotice, cum ar fi rolurile, dar cel mai bine se simte atunci când partenera îl lasă să îi vorbească „obraznic”.

Loading...

Bărbatul Balanță

Dacă de obicei nativul Balanță este destul de obedient, în dormitor adoră să încalce regulile. De fapt, preferă orice alt loc mai mult decât dormitorul. Eventual, dacă se întâmplă în afara casei este și mai bine – într-un hotel, în natură sau în locuri publice, cum ar fi în lift, în mașină, în mare, în toaleta unui restaurant etc.

Bărbatul Vărsător

Este creativ și adoră provocările ca nimeni altcineva! Este genul de bărbat care vine cu inițiativa și se simte cel mai bine în poziție de dominator. Astfel, excitarea ajunge la cote maxime dacă este lăsat să ejaculeze pe o anumită parte a corpului partenerei. De asemenea, jocurile de rol îl duc pe culmile plăcerii.

„Potrivit unor cercetări recente, femeile spun că se simt mai confortabil dacă se dezbracă în faţa unui bărbat, decât dacă ar face-o în faţa unei femei. Aceasta din cauză că femeile sunt foarte critice, în timp ce bărbaţii sunt doar recunoscători.” – Robert  De Niro

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.