Aplica

Îndeplinește-le fanteziile bărbaților din zodiile de AER!

Îndeplinește-le fanteziile bărbaților din zodiile de AER!

Monotonia este moartea oricărei relații și tindem să-i acordăm credit maxim. Și pentru a sparge monotonia, ce poate fi mai potrivit decât să aflăm dorințele ascunse și fanteziile?!

Zodiile de aer

Astăzi, astrologul ZODIACOOL vă propune să descoperiți ce jocuri preferă bărbații din zodiile de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător). Zodiile de Aer au o înclinație aparte spre nou și sunt stăpânite de o curiozitate de nemăsurat, iar asta se vede și în preferințele lor în dormitor.

Bărbatul Gemeni

Acesta adoră tot ce este „inovator” în dormitor. Se documentează, întodeauna sunt la curent cu ce practici există și nu întârzie să le pună în practică. În general, a încercat aproape orice tip de „perversiune” și nu doar în doi. Rezonează cu jocurile, cum ar fi rolurile, dar cel mai bine se simte atunci când partenera îl lasă să îi vorbească „obraznic”.

Compatibilitate zodii

Bărbatul Balanță

Dacă de obicei nativul Balanță este destul de obedient, în dormitor adoră să încalce regulile. De fapt, preferă orice alt loc mai mult decât dormitorul. Eventual, dacă se întâmplă în afara casei este și mai bine – într-un hotel, în natură sau în locuri publice, cum ar fi în lift, în mașină, în mare, în toaleta unui restaurant etc.

Bărbatul Vărsător

Este creativ și adoră provocările ca nimeni altcineva! Este genul de bărbat care vine cu inițiativa și se simte cel mai bine în poziție de dominator. Astfel, plăcerea ajunge la cote maxime dacă este lăsat să ejaculeze pe o anumită parte a corpului partenerei. De asemenea, jocurile de rol îl duc pe culmile plăcerii.

„Potrivit unor cercetări recente, femeile spun că se simt mai confortabil dacă se dezbracă în faţa unui bărbat, decât dacă ar face-o în faţa unei femei. Aceasta din cauză că femeile sunt foarte critice, în timp ce bărbaţii sunt doar recunoscători.” – Robert De Niro

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!