Transport gratuit peste 199 lei

Nativii speciali ai zodiacului – născut între zodii

Nativii speciali ai zodiacului – născut între zodii

De ce sunt considerate speciale persoanele născute între două semne zodiacale. Explicațiile astrologilor. Cei mai mulţi dintre noi ştim exact în ce zodie

suntem. Dar ce fac cei care sunt născuţi într-o zi comună pentru două zodii, cum ar fi 22 octombrie, pe care o împart şi nativii Balanţă şi Scorpion? Sau cei din Rac și Leu? Ar mai fi şi persoanele Capricorn și Vărsător. Ei sunt specialii zodiacului!

De cele mai multe ori, îşi aleg ei înşişi zodia, după trăsăturile sau înclinaţiile pe care le preferă sau pe care le observă la ei. Pare a fi logic, dar nu e chiar atât de simplu.

Trebuie avute în vedere locul, anul, ora la care s-au născut şi, de cele mai multe ori, minutul este cel care face diferenţa. Apoi, este important locul unde s-au născut.

De ce sunt zodii care împart aceeaşi zi e o altă discuţie, una ”tehnică” am putea spune, şi pentru că nu putem schimba diviziunea perioadelor, mai bine acceptăm calculele astrologilor şi încercăm să înţelegem cât mai bine implicaţiile.

Pentru că este mai uşor să înţelegem concretul decât teoria, să luăm un exemplu – zodiile Balanţă şi Scorpion, care împart data de 23 octombrie. Vă spuneam că trebuie să luăm în calcul ora la care s-au născut aceşti nativi speciali. O persoană care se va naște pe data de 23 octombrie 2017, ora 8:32 dimineața în București, este Scorpion, iar până la acea oră ar fi fost Balanţă.

Vă spuneam şi că sunt speciali. Asta pentru că de-a lungul vieţii, cei care se nasc în zile împărţite de două zodii, simt mai intens influenţa planetelor principale din aceste semne.

Revenind la exemplul anterior, persoana respectivă va fi influenţată de planetele mari ale Scorpionului (Jupiter, Saturn, Nodul Nord), înainte ca acestea să ajungă în domiciliu, cu cel puțin 6-8 luni înainte. Bineînţeles, acest principiu se respectă și invers.

Este bine să ne cunoaştem zodia pentru a ne putea ajuta să ne descoperim menirea în viaţă, fie că vrem, fie că nu vrem să recunoaştem, fiecare dintre noi venim cu o anumită misiune.

Poate chiar ne-am confruntat deja cu întrebarea ”Eu ce scop am pe Pâmânt?” Atunci când ştim deja obiectivul, ne este mult mai uşor să ne stabilim paşii pentru a-l duce la împlinire.

Vibraţia Soarelui ne ajută să ştim care este menirea fiecărui semn zodiacal. Ca să revenim la exemplul de mai sus, Balanţa este cea care aduce echilibrul între noi, iar Scorpionul este aici pentru a descoperi secretele spirituale.

Viziteaza magazinul online