Nativii speciali ai zodiacului – născut între zodii

23.IUNIE.2018
Nativii speciali ai zodiacului – născut între zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

De ce sunt considerate speciale persoanele născute între două semne zodiacale. Explicațiile astrologilor. Cei mai mulţi dintre noi ştim exact în ce zodie

suntem. Dar ce fac cei care sunt născuţi într-o zi comună pentru două zodii, cum ar fi 22 octombrie, pe care o împart şi nativii Balanţă şi Scorpion? Sau cei din Rac și Leu? Ar mai fi şi persoanele Capricorn și Vărsător. Ei sunt specialii zodiacului!

De cele mai multe ori, îşi aleg ei înşişi zodia, după trăsăturile sau înclinaţiile pe care le preferă sau pe care le observă la ei. Pare a fi logic, dar nu e chiar atât de simplu.

Trebuie avute în vedere locul, anul, ora la care s-au născut şi, de cele mai multe ori, minutul este cel care face diferenţa. Apoi, este important locul unde s-au născut.

Loading...

De ce sunt zodii care împart aceeaşi zi e o altă discuţie, una ”tehnică” am putea spune, şi pentru că nu putem schimba diviziunea perioadelor, mai bine acceptăm calculele astrologilor şi încercăm să înţelegem cât mai bine implicaţiile.

Pentru că este mai uşor să înţelegem concretul decât teoria, să luăm un exemplu – zodiile Balanţă şi Scorpion, care împart data de 23 octombrie. Vă spuneam că trebuie să luăm în calcul ora la care s-au născut aceşti nativi speciali. O persoană care se va naște pe data de 23 octombrie 2017, ora 8:32 dimineața în București, este Scorpion, iar până la acea oră ar fi fost Balanţă.

Vă spuneam şi că sunt speciali. Asta pentru că de-a lungul vieţii, cei care se nasc în zile împărţite de două zodii, simt mai intens influenţa planetelor principale din aceste semne.

Revenind la exemplul anterior, persoana respectivă va fi influenţată de planetele mari ale Scorpionului (Jupiter, Saturn, Nodul Nord), înainte ca acestea să ajungă în domiciliu, cu cel puțin 6-8 luni înainte. Bineînţeles, acest principiu se respectă și invers.

Este bine să ne cunoaştem zodia pentru a ne putea ajuta să ne descoperim menirea în viaţă, fie că vrem, fie că nu vrem să recunoaştem, fiecare dintre noi venim cu o anumită misiune.

Poate chiar ne-am confruntat deja cu întrebarea ”Eu ce scop am pe Pâmânt?” Atunci când ştim deja obiectivul, ne este mult mai uşor să ne stabilim paşii pentru a-l duce la împlinire.

Vibraţia Soarelui ne ajută să ştim care este menirea fiecărui semn zodiacal. Ca să revenim la exemplul de mai sus, Balanţa este cea care aduce echilibrul între noi, iar Scorpionul este aici pentru a descoperi secretele spirituale.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
Horoscop Pești sănătate 2020: nativii acestei zodii sunt în general predispuși să rețină
Previziuni 2020 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: pe partea profesională, se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.