Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Ilie Năstase, adevărul despre relația cu Brigitte Sfăt: cuplu karmic blestemat

Ilie Năstase, adevărul despre relația cu Brigitte Sfăt: cuplu karmic blestemat

Brigitte și Ilie au o relație specială, marcată de o atracție puternică, dar și foarte multe divergențe. Brigitte și Ilie fac parte dintr-o categorie

aparte de relații, cele Karmice, în acest caz partenerii sunt predestinați, ei se întâlnesc la momentul potrivit, pentru a se ajuta să evolueze.

Cu siguranță, ei își pot da seama că sunt în această situație încă de la început, pentru că au avut impresia că se cunosc de o viață, știu ceea ce își doresc, atracția fizică este mare.

Totuși, conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă. Sunt relații karmice în care partenerii suferă, dar totuși stau împreună, deoarece simt că au multe de învățat.
Karma negativă a zodiilor reprezintă motivul pentru care relațiile nepotrivite se sfârșesc dramatic. O astfel de relație karmică extenuează partenerii, întrucât aceștia au multe divergențe.

Brigitte Sfăt, născută pe 7 februarie 1977, este în zodia Vărsător și Dragon (de foc) și Ilie Năstase, născut pe 19 iulie 1946, este în zodia Rac și Câine (de Foc).
Karma Vărsător-Rac face ca de la început atracția fizică să fie mare, dar odată ce se ajunge la bani, se observă diferențele de gândire, cei doi vor căuta să se evite.

Ilie (Racul) va încerca să manipuleze în stilul caracteristic pe Brigitte (Vărsător), dar nu va reuși și va vedea că este ridiculizat. Brigitte (Vărsătorul) se va simți incomod cu o astfel de persoană în jurul său, gelozia fiind prezentă în această ecuație, iar consecințele ei duc de cele mai multe ori la divorț.

Mai mult, în zodiacul chinezesc, legătura karmică este întărită, ambii parteneri se află în aceeași situație: Brigitte este Dragon și Ilie este Câine, relație care aduce instabilitate, divorț, schimbări bruște de situații, dezamăgire.
În plus, Brigitte și Ilie sunt raționali, știu ce vor de la viață și cum să-și atingă scopurile, dar nu pot fi mințiți și nici manipulați de către alții (au numerologie 111). Așa că suferința lui Brigitte este cu atât mai mare, cu cât se simte înșelată și manipulată.

Această relație karmică nu trebuie privită ca o pedeapsă, ci ca un mod rapid de evoluție. Odată ce învăță lecțiile de viață prin această relație karmică, suferința încetează și apare împlinirea.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit