Ce secrete ascunde relația karmică între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

25.APRILIE.2018
Ce secrete ascunde relația karmică între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Categorie: Astrologie Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:adpm.ro

Adriana și Silviu au avut o relație specială, marcată de șapte divorţuri și alte procese (custodia fiilor). Adriana și Silviu fac parte dintr-o categorie

aparte de relații, cele Karmice, în care partenerii sunt predestinați, se întâlnesc pentru a se ajuta să evolueze. Ei își pot da seama că sunt în această situație încă de la începutul relației, deoarece au impresia că se cunosc de o viață, atracția fizică este mare.

DE INTERES: Karma și relațiile de cuplu

Conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă, deoarece relația karmică extenuează partenerii (aceștia au multe divergențe).

Există cazuri de relații karmice în care partenerii deși suferă, totuși stau împreună, deoarece simt că mai au multe de învățat. Dar există și situații în care partenerii nu își asumă evoluția pe această cale, iar relațiile karmice se sfârșesc dramatic.

Loading...

Adriana Bahmuțeanu, născută pe 7 mai 1974, este în zodia Taur și Tigru (de Lemn), iar Silviu Prigoană, născut pe 22 decembrie 1963, este în zodia Săgetător și Iepure (de Apă).

Karma Taur-Săgetător duce la o relație tensionată, este predispusă eșecului. Nu este exclus ca încă de la început, cei doi să fi avut o relație bazată pe sentimente de incertitudine, gelozie și critică. Însă de-a lungul timpului, tensiunile în cuplu s-au intensificat, din cauză că cei doi nu și-au schimbat deloc atitudinea unul față de celălalt: Silviu (Săgetătorul), în condiții de stres are tendința să abandoneze totul și să caute altceva de făcut, în timp de Adriana (Taurul) pune totul la suflet, vede o adevărată provocare, o aventură și o competiție în orice problemă.

În relația Adriana-Silviu, posibil ca certurile să fi izbucnit și din pricina banilor, ambii parteneri sunt buni antreprenori, știu ce vor de la viață, dar fiecare are căile proprii de a atinge succesul. Este foarte posibil ca tocmai aceste diferențe de atitudine să fi adus în cazul de față despărțirea.

Mai mult, în zodiacul chinezesc, legătura karmică este confirmată, cei doi se află în aceeași situație: Adriana este Tigru și Silviu este Iepure, relație care aduce competiție, reproșuri, furie, certuri și, în final, divorț.

În plus, Adriana și Silviu sunt născuți în zile de Maimuță, respectiv de Mistreț, iar karma dintre aceste două zodii pe casa căsătoriei aduce trădări, suferințe, lipsă de apreciere, infidelitate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992,
În feng shui există direcții favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează
Horoscop Rac 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2020!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.