Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Ce secrete ascunde relația karmică între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Ce secrete ascunde relația karmică între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Adriana și Silviu au avut o relație specială, marcată de șapte divorţuri și alte procese (custodia fiilor). Adriana și Silviu fac parte dintr-o categorie

aparte de relații, cele Karmice, în care partenerii sunt predestinați, se întâlnesc pentru a se ajuta să evolueze. Ei își pot da seama că sunt în această situație încă de la începutul relației, deoarece au impresia că se cunosc de o viață, atracția fizică este mare.

Conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă, deoarece relația karmică extenuează partenerii (aceștia au multe divergențe).

Există cazuri de relații karmice în care partenerii deși suferă, totuși stau împreună, deoarece simt că mai au multe de învățat. Dar există și situații în care partenerii nu își asumă evoluția pe această cale, iar relațiile karmice se sfârșesc dramatic.

Adriana Bahmuțeanu, născută pe 7 mai 1974, este în zodia Taur și Tigru (de Lemn), iar Silviu Prigoană, născut pe 22 decembrie 1963, este în zodia Săgetător și Iepure (de Apă).

Karma Taur-Săgetător duce la o relație tensionată, este predispusă eșecului. Nu este exclus ca încă de la început, cei doi să fi avut o relație bazată pe sentimente de incertitudine, gelozie și critică. Însă de-a lungul timpului, tensiunile în cuplu s-au intensificat, din cauză că cei doi nu și-au schimbat deloc atitudinea unul față de celălalt: Silviu (Săgetătorul), în condiții de stres are tendința să abandoneze totul și să caute altceva de făcut, în timp de Adriana (Taurul) pune totul la suflet, vede o adevărată provocare, o aventură și o competiție în orice problemă.

În relația Adriana-Silviu, posibil ca certurile să fi izbucnit și din pricina banilor, ambii parteneri sunt buni antreprenori, știu ce vor de la viață, dar fiecare are căile proprii de a atinge succesul. Este foarte posibil ca tocmai aceste diferențe de atitudine să fi adus în cazul de față despărțirea.

Mai mult, în zodiacul chinezesc, legătura karmică este confirmată, cei doi se află în aceeași situație: Adriana este Tigru și Silviu este Iepure, relație care aduce competiție, reproșuri, furie, certuri și, în final, divorț.

În plus, Adriana și Silviu sunt născuți în zile de Maimuță, respectiv de Mistreț, iar karma dintre aceste două zodii pe casa căsătoriei aduce trădări, suferințe, lipsă de apreciere, infidelitate.

Compatibilitate zodii
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit