Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Top 3 cele mai bune șoferițe din zodiac

Top 3 cele mai bune șoferițe din zodiac

Şoferiţele se comportă foarte diferit la volan, în funcţie de zodia căreia îi aparţin. Care sunt însă specialistele?. Semnele zodiacale generează

persoanelor aptitudini și caracteristici diferite.

DE INTERES: Zodiac european

Se spune că femeile nu sunt bune la condus. Ei bine, unele femei ar putea cu siguranță să dea lecții bărbaților datorită comportamentului pe care îl au în trafic.

Cele mai bune șoferițe în funcție de zodie:

Locul III: TAUR

Prudența și răbdarea fac din femeia TAUR o șoferiță demnă de respect. Aceasta niciodată nu se va băga în depășiri periculoase și va fi capabilă să se ferească de situații care o pun în pericol. Pentru că ține foarte mult la bunurile sale, femeia Taur își va întreține mașina, care va fi mereu curată și îngrijită.

Best seller

Locul II: CAPRICORN

Hotărâtă și implicată, femeia CAPRICORN consideră condusul o responsabilitate, de aceea va fi precaută și nu va lăsa pe nimeni și nimic să îi distragă atenția în trafic. Cei care se urcă în mașină cu femeia Capricorn fără îndoială pot sta liniștiți, căci vor fi în siguranță și vor ajunge cu bine la destinație.

Locul I: SĂGETĂTOR

Corectă și intuitivă, femeia SĂGETĂTOR simte atunci când pericolul o pândește și va reacționa în timp util în cazul unei situații imprevizibile. Îi plac călătoriile, de aceea drumurile lungi nu reprezintă o problemă pentru ea, se va concentra la drum la putere maximă și va putea admira peisajul în același timp.

Iți recomandăm
Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online