Transport gratuit peste 199 lei

3 cupluri karmice din zodiac total nefericite. Zodii de pământ și karma lor

3 cupluri karmice din zodiac total nefericite. Zodii de pământ și karma lor

Scopul unei relații karmice este lecția pe care o au de învățaț partenerii pentru a evolua . În relația de cuplu, conceptul de karmă nu funcționează în

toate cazurile într-o manieră pozitivă.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

O relație karmică extenuează partenerii, întrucât aceștia au multe divergențe, dar totuși stau împreună, deoarece simt că au multe de învățat.

Karma pentru TAUR este Vărsător

Nativul din zodia Taur este o persoană chibzuită, care analizează orice posibilitate de a face profit, de a se implica cât mai sincer într-un proiect, dar Vărsătorul este opusul său. De la prima întâlnire Taurul a dorit să plece sau să-l evite pe nativul Vărsător, deoarece este guraliv, agitat, exact ceea ce intră în contradicție cu idealurile Taurului. Cel care a insistat pentru a face ca această relație să fie posibilă este bineînțeles nativul Vărsător, întrucât a văzut potențialul Taurului, dar nu știa ce a ales de fapt.
Totul despre Relația karmică Taur-Vărsător

Karma pentru FECIOARĂ este Berbec

Perfecționistul Fecioară îl va critica pe neîndemânaticul Berbec, pentru că Berbecul simte nevoia să arunce bani pe mofturi, iar Fecioara va considera acest gest inutil. De regulă Berbecul se va plictisi și va căuta pe altcineva. Aici întâlnim și dependența emoțională, venită din partea Fecioarei, dar cu trecerea timpului aceasta va ajunge la concluzia că sacrificiile făcute nu duc la niciun rezultat pozitiv.
Totul despre Relația karmică Fecioară-Berbec

Karma pentru CAPRICORN este Gemeni

Superficialitatea nativilor din Gemeni intră în contradicție cu normele clasicului Capricorn, de fapt, din urma acestei relații partenerii au enorm de învățat, doar dacă conștientizează și ce. Este o lecție karmică de învățat pentru amândoi. Geamănul ar fi bine să preia din chibzuința Capricornului, în timp ce Capricornul ar trebui să spună ceea ce simte într-o manieră mult mai jovială.
Totul despre Relația karmică Capricorn-Gemeni

Viziteaza magazinul online