Karma Taur-Vărsător

Taurul nu consideră că Vărsătorul este un partener serios, dar se încăpățânează să rămână în relație, întrucât simte că are multe de învățat.

Conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă.

Taur-Vărsător

Vorbim în acest caz poate despre cel mai comic cuplu. Dacă acești parteneri reușesc să treacă peste bariera timpului (minumum 5 ani), putem vorbi despre o asimilare a lecțiilor de viață.

Dacă Taurul este o persoană cumpătată, chibzuită, care analizează orice posibilitate de a face profit, de a se implica cât mai sincer într-un proiect, Vărsătorul este opusul său. Dacă ești în această situație sigur la prima întâlnire ai dorit să pleci sau l-ai evitat pe nativul Vărsător, deoarece este guraliv, agitat, dorește atenție, vrea să se afirme, ceea ce intră în contradicție cu idealurile tale. Cel care a insistat pentru a face ca această relație să fie posibilă este nativul Vărsător, întrucât a văzut potențialul tău, dar nu știa ce a ales de fapt.

Un astfel de cuplu îl poți remarca ușor unde vei merge... sunt acele persoane care se ceartă în public, nu le mai pasă de nimic. Totuși, Taurul, în urma acestei relații, învață să fie spontan, să aibă momente în care dă frâu liber imaginației, în timp ce Vărsătorul înțelege ce este răbdarea. De fapt, cred că are nevoie de o viață pentru a practica tot ceea ce îi ordonă Taurul, astfel încât să se schimbe ceva în atitudinea sa.

Aceste cupluri vor fi mai frecvente din 2018-2025, deoarece Uranus, guvernatorul Vărsătorului, va intra în Taur. Timp de 7 ani acești nativii vor fi viceversa.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!