Cupluri karmice blestemate: zodii de foc și relațiile lor sentimentale

05.NOIEMBRIE.2017
Cupluri karmice blestemate: zodii de foc și relațiile lor sentimentale

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Fiecare dintre parteneri va fi nevoit să își învețe lecția, lecția karmică fiind extrem de importantă. În astrologie, conceptul de karmă în relația

sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

Sunt parteneri care din start au multe divergențe, dar se încăpățânează să rămână împreună, deoarece simt că au multe de învățat.

Karma înseamnă acțiunile pe care le face nativul din semnul de foc în raport cu altă zodie.

BERBEC- Rac

Poate că aceasta este cea mai nefastă situație pentru cei doi parteneri, deoarece Berbecii sunt guvernați de războinicul Marte, care îi împinge să își dorească tot mai mult, în timp ce Racii sunt sensibili, iar alteori leneși și dacă s-ar ocupa partenerul de toate ar fi ideal. Soluția este cea a compromisului, dar, de mai multe ori, se va ajunge la agresiune, șantaj, gelozie și manipulare. Cât timp durează relația, ambii parteneri simt că nu mai au energie, că se sabotează, că se schimbă situația de la o zi la alta.
Totul despre Relația karmică Berbec-Rac

Loading...

LEU-Pești

În această situație, ambii parteneri au o viziune proprie asupra vieții. Dacă la început Leul este impresionat de drama prin care trece Peștele și dorește să îl susțină, pe parcurs va vedea că nu are cu cine. În momentele de sinceritate niciunul nu cedează. Leul se va molipsi de depresie, va cădea în dezamăgire, deoarece nu va avea susținere și suport moral. După ce relația se destramă, nativul Pești cedează și-l va căuta pe Leu pentru a încerca să repare ceea ce a greșit.
Totul despre Relația karmică Leu-Pești

SĂGETĂTOR-Fecioară

Acest cuplu poate fi cea mai mare provocare psihică din Horoscop, partenerii se pot întâlni oriunde: la simpozioane, operă, teatru, evenimente caritabile, călătorii. Vor avea multe activități împreună, dar cei doi vor ajunge la despărțire, întrucât fiecare trăiește diferit o anumită senzație. Dacă Săgetătorul cheltuie până și ultimul ban pentru a-și satisface curiozitatea, Fecioara îl va critica și îl va destabiliza moral. Nici relația intimă nu este prea interesantă, fiecare dorește altceva.
Totul despre Relația karmică Săgetător-Fecioară

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.