Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Karma Berbec-Rac

Berbecul consideră că este un parteneriat care are multe divergențe, dar se încăpățânează să rămână în relație, întrucât simte că are multe de învățat.

Conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă.

Berbec- Rac

Poate cea mai nefastă situație pentru cei doi parteneri, deoarece Berbecii sunt guvernați de războinicul Marte, care îi împinge mereu să acționeze, să își dorească mai mult, în timp ce Racii sunt sensibili, alteori leneși, caută calea cea mai scurtă de a rezolva o problemă, dacă s-ar ocupa partenerul de tot ar fi ideal.

În această uniune singura soluție este cea a compromisului, de cele mai multe ori se va ajunge la agresiune fizică... verbală, șantaj, gelozie și manipulare. Totuși, fiecare va învăța să își gestioneze mai bine partea instinctivă: Berbecul va asimila lecția cumpătării și își va cunoaște propriile limite, în timp ce Racul va prinde mai multă încredere și după o astfel de relație va fi mai energic, va începe o activitate pe cont propriu, se va implica mai mult în relație. Cât timp durează relația... maxim 3-9 luni, ambii parteneri simt că nu mai au energie, că se sabotează, că se schimbă situația de la o zi la alta.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit