Karma Berbec-Rac

Berbecul consideră că este un parteneriat care are multe divergențe, dar se încăpățânează să rămână în relație, întrucât simte că are multe de învățat.

Conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă.

Berbec- Rac

Poate cea mai nefastă situație pentru cei doi parteneri, deoarece Berbecii sunt guvernați de războinicul Marte, care îi împinge mereu să acționeze, să își dorească mai mult, în timp ce Racii sunt sensibili, alteori leneși, caută calea cea mai scurtă de a rezolva o problemă, dacă s-ar ocupa partenerul de tot ar fi ideal.

În această uniune singura soluție este cea a compromisului, de cele mai multe ori se va ajunge la agresiune fizică... verbală, șantaj, gelozie și manipulare. Totuși, fiecare va învăța să își gestioneze mai bine partea instinctivă: Berbecul va asimila lecția cumpătării și își va cunoaște propriile limite, în timp ce Racul va prinde mai multă încredere și după o astfel de relație va fi mai energic, va începe o activitate pe cont propriu, se va implica mai mult în relație. Cât timp durează relația... maxim 3-9 luni, ambii parteneri simt că nu mai au energie, că se sabotează, că se schimbă situația de la o zi la alta.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!