Horoscopul hobby-urilor: top 3 zodii pentru care sportul poate fi pasiune

29.MAI.2019
Horoscopul hobby-urilor: top 3 zodii pentru care sportul poate fi pasiune

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Sunt competitive, energice, organizate și pot face din sport o pasiune, dacă nu chiar o carieră. Acestea sunt cele mai sportive zodii din zodiac! Dacă unele

persoane aleg exercițiile fizice pentru a scăpa de kilogramele în plus, altele o fac pentru sănătate. Mai sunt și alte persoane pentru care sportul este o adevărată pasiune și resursă de stare de bine și împlinire.

Descoperă care sunt zodiile care au toate șansele să se încadreze în ultima categorie.

Berbecul are sportul în sânge. Acesta are nevoie de exercițiile fizice ca de aer. Are o energie debordantă, pe care o poate consuma doar prin sport, ideal și pentru a-i împlini spiritul competitiv.

Loading...

În general, nativul Berbec se plictisește repede, dar nu se poate spune același lucru și despre adrenalina pe care i-o dă practicarea sportului preferat. Poate opta pentru jogging, sala de forță, box sau orice alt sport ori pentru mai multe, pe care să le alterneze. Însă cele mai potrivite pentru acest nativ sunt sporturile care implică și competiția.

Leul adoră mișcarea și are nevoie de ea pentru a se simți bine. Are nevoie să își depășească mereu limitele și astfel ajunge de multe ori la epuizare. În plus, trebuie să facă sport pentru a se menține în formă, având în vedere că nu mănâncă prea sănătos și nici în cantități prea mici.

Pe de altă parte, nativul Leu ar putea fi un antrenor foarte bun, datorită calităților sale de lider, dar și de motivator.

Capricornul este foarte hotărât și perseverent, odată ce a decis ceva. Așa că, dacă a început un sport, va munci din greu până va excela și va fi cel mai bun. Este candidatul perfect pentru maraton, de exemplu, dar și pentru cele mai grele poziții de yoga.

Ar fi bine ca nativul Capricorn să aibă un antrenor personal, pentru că altfel ajunge să se piardă în numeroasele tipuri de exerciții și să exagereze.

Salvador Dali spunea că „Sportul este rugăciunea trupului”.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Previziuni 2019 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Maimuțele sunt de obicei pline de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.