Aplica

Horoscopul hobby-urilor: top 3 zodii pentru care sportul poate fi pasiune

Horoscopul hobby-urilor: top 3 zodii pentru care sportul poate fi pasiune

Sunt competitive, energice, organizate și pot face din sport o pasiune, dacă nu chiar o carieră. Acestea sunt cele mai sportive zodii din zodiac! Dacă unele

persoane aleg exercițiile fizice pentru a scăpa de kilogramele în plus, altele o fac pentru sănătate. Mai sunt și alte persoane pentru care sportul este o adevărată pasiune și resursă de stare de bine și împlinire.

Descoperă care sunt zodiile care au toate șansele să se încadreze în ultima categorie.

Berbecul are sportul în sânge. Acesta are nevoie de exercițiile fizice ca de aer. Are o energie debordantă, pe care o poate consuma doar prin sport, ideal și pentru a-i împlini spiritul competitiv.

Compatibilitate zodii

În general, nativul Berbec se plictisește repede, dar nu se poate spune același lucru și despre adrenalina pe care i-o dă practicarea sportului preferat. Poate opta pentru jogging, sala de forță, box sau orice alt sport ori pentru mai multe, pe care să le alterneze. Însă cele mai potrivite pentru acest nativ sunt sporturile care implică și competiția.

Leul adoră mișcarea și are nevoie de ea pentru a se simți bine. Are nevoie să își depășească mereu limitele și astfel ajunge de multe ori la epuizare. În plus, trebuie să facă sport pentru a se menține în formă, având în vedere că nu mănâncă prea sănătos și nici în cantități prea mici.

Pe de altă parte, nativul Leu ar putea fi un antrenor foarte bun, datorită calităților sale de lider, dar și de motivator.

Capricornul este foarte hotărât și perseverent, odată ce a decis ceva. Așa că, dacă a început un sport, va munci din greu până va excela și va fi cel mai bun. Este candidatul perfect pentru maraton, de exemplu, dar și pentru cele mai grele poziții de yoga.

Ar fi bine ca nativul Capricorn să aibă un antrenor personal, pentru că altfel ajunge să se piardă în numeroasele tipuri de exerciții și să exagereze.

Salvador Dali spunea că „Sportul este rugăciunea trupului”.

Numerologie
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!