Aplica

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Apă

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Apă

În brațele romanticului bărbat Rac, Scorpion sau Pești, femeia Fecioară poate învăța noi forme de comunicare, simțindu-se atrasă de modul lui diferit de a aborda amorul.

Bărbatul Rac poate condimenta interacțiunea amoroasă cu multă sensibilitate. Fiecare dintre ei are nevoie de sentimente pentru a se putea implica într-o partidă de amor și pentru a se simți cu adevărat excelent.

Femeia Fecioară adoră să îi facă pe plac bărbatului de lângă ea și să aibă grijă de el, iar nativul Rac tocmai de asta are nevoie.

Apoi, el este genul de partener care oferă multă căldură și tandrețe în relație, ceea ce o ajută pe femeia Fecioară să înlocuiască atitudinea rezervată cu una pasională și senzuală.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Rac

Puternic și nesățios, bărbatul Scorpion îi poate oferi femeii Fecioară nopți de neuitat cu nenumărate clipe de extaz inimaginabil.

Deși au nevoi diferite, fiecare dintre ei poate avea parte de emoții profunde și de plăcere, ajutându-se reciproc să descopere noi valențe ale erosului.

El simte nevoia constantă de a-și răsfăța simțurile și emoțiile, iar ea se axează mai mult pe extinderea viziunii și pe descoperirea vulnerabilităților în pat. Încetul cu încetul, se pot obișnui și învăța unul cu dorințele celuilalt și pot construi o frumoasă relație.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Scorpion

Pentru femeia Fecioară, bărbatul Pești este unul dintre cei mai incitanți nativi. Poate că sunt opuși ca mod de gândire și ca abordare , dar în același timp se și completează perfect. Idealurile ei legate de perfecțiune sunt pe gusturile lui, fascinându-l.

Compatibilitate zodii

Ea, pe de altă parte, simte nevoia să se lase pradă visurilor lui de a găsi amorul aproape magic. Este o relație serioasă care poate începe doar de la plăcerea partidelor intense.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Pesti

„A face dragoste este modalitatea de a scăpa de micul nostru sine sau ego. Este singura modalitate de meditație a multora dintre oameni” – Deepak Chopra

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!