Top 5 zodii care muncesc mult și au succes nelimitat

08.IUNIE.2018
Pentru unii munca este un stil de viață, pentru alții nu este o prioritate. Acești nativi sunt harnici prin excelență. Meseria e brăţară de aur! Poate este

o expresie veche, dar cântăreşte la fel de mult în epoca actuală. Dacă ne gândim la mult vehiculata criză financiară ce urmează să vină sau doar la urcuşurile şi coborâşurile din cariera fiecăruia dintre noi ori la momentele în care suntem nevoiţi să o luăm de la capăt, înţelegem cât de importantă este înclinaţia spre a munci.

Nu cred că este persoană care să nu-şi dorească să fie stabilă financiar, să-şi permită vacanţe şi citybreak-uri oricând îşi doreşte. Aşa cum cu siguranţă toţi ştim că banii nu cad din cer, cel puţin nu pentru toată lumea sau nu întotdeauna.

Loading...

Sunt câteva zodii care au o înclinaţie aparte spre muncă fie că e una fizică, fie că e una intelectuală, în timp ce sunt altele care au nevoie de momentele de relaxare, pentru a putea munci.

Cele mai harnice zodii sunt Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Peşti şi sunt, în acelaşi timp, cele care au toate şansele să exceleze la job şi să îşi construiască o carieră de succes.

Hotărât să realizeze întotdeauna ceea ce își propune, nativul Taur munceşte din răsputeri pentru familia sa, pentru a putea să le ofere tot celor pe care îi iubeşte. Adoră să îşi vadă familia fericită!

Nativii Gemeni sunt pricepuţi, îndemânatici şi muncesc pentru a-şi satisface atracţia spre tot ce este frumos şi nevoia ca totul să fie pus în ordine şi curăţenie. Ei muncesc din plăcere!

Atracţia spre lux a nativului Leu este grăitoare despre cât munceşte, ca şi verbul său caracteristic – a voi. Nu o face din plăcere, ci doar pentru a-şi atinge obiectivele şi a obţine ceea ce vrea. De altfel, hărnicia izvorâtă din perveserență îl definește prin excelență.

Nativii Fecioară îşi doresc să atingă perfecţiunea în orice domeniu al vieţii, deci trebuie să muncească fără încetare. De altfel, hărnicia este un stil de viață pentru ei şi nu înţeleg persoanele care pierd vremea sau vorbesc fără rost.

Nativul Peşti munceşte din plăcere şi face tot ce îi stă în putere pentru împlinirea sa şi a familiei sale. Aprecierile pentru ceea ce face îl motivează să vrea mai mult şi să îşi stabilească obiective mai înalte.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,63  24
VOTURI
11028
4.63
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
Horoscop 2019 FECIOARĂ starea de SĂNĂTATE și vitalitate. Fecioară 2019
Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
Horoscop erotic LEU. Femeia Leu în pat și barbatul Leu în pat
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.