Ce CADOURI preferă nativii din zodia LEU

Ce CADOURI preferă nativii din zodia LEU
Cele mai inedite și mai potrivite cadouri pentru zodia Leu, în funcție de caracteristicile acestei zodii. Soarele se află în semnul zodiacal LEU de la 23 iulie

la 22 August. Este locul de domiciliu al Soaarelui. Semnul zodiacal Leu influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Leu și pe cei care au ascendentul naşterii în Leu.

Leul este un semn de foc, care simbolizează dragostea, pasiunea, luxul, oamenii celebri, copiii. Ca să alegem cadouri potrivite în funcție de zodie pentru cei din zodia Leu, ideal ar fi să ne orientăm spre obiecte care să le atragă atenția, în special ceva care strălucește.

Leii nu prea știu să joace teatru, dacă ceva nu le place, se va vedea pe fața lor. În schimb adoră distracția, de aceea, dacă vrem să nu dăm greș, le putem oferi bilete la spectacole de muzică, teatru, film sau le putem organiza o petrecere surpriză.

Cum nativii din zodia Leu adoră luxul, să nu cumva să credem că le putem oferi ceva ieftin, ci trebuie să facem efortul de a ne ridica la standardele lor ridicate, oferindu-le ceva de lux, exclusivist, un vin bun, un parfum la modă, lenjerie din materiale fine etc.

De asemenea, s-ar bucura să li se ofere un voucher pentru un curs privat de dans, unde să primescă toată atenția de care au nevoie și să fie lăudați pentru talentul lor artistic.

Bijuteriile sunt pentru Lei o adevărată încântare, însă dacă ne decidem să le oferim un astfel de dar, trebuie să ne asigurăm că are ceva special, cristale Swarovsky, aur, argint, platină, diamante.

DE INTERES: Zodia Leu

Ce-i drept, Leii visează la cadouri imposibile, casă, mașină... iar dacă le putem oferi acest răsfăț, de ce să nu...

Leilor le place să se relaxeze, ne-am putea gândi să le dăruim un tratament la spa, masaj, ședință foto, un scaun sau un aparat de masaj.

O surpriză inedită le-am face dacă le-am compune un cântec, o poezie, care să le glorifice calitățile.

Dacă vrem să le facem un cadou mai romantic, atunci ne-am putea orienta spre o plimbare cu vaporul, o cină la o terasă lângă apă.

Leii adoră luminile, de aceea veiozele moderne cu leduri sau decorațiunile cu led ar putea fi o alegere potrivită pentru cadou.

Leilor le place să arate bine, sunt preocupați de cum îi vede lumea și de cum se văd ei în oglindă. Pe această temă le-am putea dărui un tratament de înfrumusețare dau de reîntinerire, un abonament la sala de fitness.

2722
5.00
SHARE
MAGAZIN ONLINE:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.