Ce CADOURI preferă nativii din zodia LEU

Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: smuggbugg.com

Cele mai inedite și mai potrivite cadouri pentru zodia Leu, în funcție de caracteristicile acestei zodii

Soarele se află în semnul zodiacal LEU de la 23 iulie la 22 August. Este locul de domiciliu al Soaarelui. Semnul zodiacal Leu influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Leu și pe cei care au ascendentul naşterii în Leu.

 

Leul este un semn de foc, care simbolizează dragostea, pasiunea, luxul, oamenii celebri, copiii. Ca să alegem cadouri potrivite în funcție de zodie pentru cei din zodia Leu, ideal ar fi să ne orientăm spre obiecte care să le atragă atenția, în special ceva care strălucește.

Leii nu prea știu să joace teatru, dacă ceva nu le place, se va vedea pe fața lor. În schimb adoră distracția, de aceea, dacă vrem să nu dăm greș, le putem oferi bilete la spectacole de muzică, teatru, film sau le putem organiza o petrecere surpriză.

Cum nativii din zodia Leu adoră luxul, să nu cumva să credem că le putem oferi ceva ieftin, ci trebuie să facem efortul de a ne ridica la standardele lor ridicate, oferindu-le ceva de lux, exclusivist, un vin bun, un parfum la modă, lenjerie din materiale fine etc.

De asemenea, s-ar bucura să li se ofere un voucher pentru un curs privat de dans, unde să primescă toată atenția de care au nevoie și să fie lăudați pentru talentul lor artistic.

Bijuteriile sunt pentru Lei o adevărată încântare, însă dacă ne decidem să le oferim un astfel de dar, trebuie să ne asigurăm că are ceva special, cristale Swarovsky, aur, argint, platină, diamante.

DE INTERES: Zodia Leu

Ce-i drept, Leii visează la cadouri imposibile, casă, mașină... iar dacă le putem oferi acest răsfăț, de ce să nu...

Leilor le place să se relaxeze, ne-am putea gândi să le dăruim un tratament la spa, masaj, ședință foto, un scaun sau un aparat de masaj.

O surpriză inedită le-am face dacă le-am compune un cântec, o poezie, care să le glorifice calitățile.

Dacă vrem să le facem un cadou mai romantic, atunci ne-am putea orienta spre o plimbare cu vaporul, o cină la o terasă lângă apă.

Leii adoră luminile, de aceea veiozele moderne cu leduri sau decorațiunile cu led ar putea fi o alegere potrivită pentru cadou.

Leilor le place să arate bine, sunt preocupați de cum îi vede lumea și de cum se văd ei în oglindă. Pe această temă le-am putea dărui un tratament de înfrumusețare dau de reîntinerire, un abonament la sala de fitness.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui Sănătate
7 VOTURI
28000 lei
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.