3 Secrete care te ajută să fii mai frumoasă și atrăgătoare în ochii bărbatului

08.MARTIE.2018
3 Secrete care te ajută să fii mai frumoasă și atrăgătoare în ochii bărbatului

Categorie: Feng Shui Autor: ZODIACOOL

Secrete feng shui care te ajută să te transformi într-o femeia seducătoare, care atrage privirile bărbaţilor. Bărbații nu apreciază frumusețea,

senzualitatea femeiilor doar după aspectul lor fizic, contează energia pe care acestea o emit. Există secrete care sporesc drăgălășenia și pot să transforme orice femei, în femei irezistibile.

Un dormitor care nu are un bun feng shui conține o energie negativă care creează un impediment atunci când vrei ca un bărbat să te remarce. Asigură-te că acesta nu este aglomerat, menține ordinea și curățenia.

1. Pregătește o cutiuță argintată pe care să o purifici la soare timp de 3 ore, într-o zi cu Lună în creștere. Apoi pune în cutiuță un cristal din cuarț alb (reprezintă bărbatul), unul din cuarț roz (simbolizează femeia) și alte 4 cristale multicolore. În loc de cristale se pot folosi pietrele dorințelor.

Loading...

Așază cutiuța în colțul de Sud-Vest, împreună cu Amuleta pentru îndeplinea dorințelor, Rațe mandarin, Simbolul dubla fericire.

2. În colțul de Sud așază un Copăcel cu ametist, care sporește energia pozitivă, carisma și te fac să atragi atenţia bărbaților.

3. Machiajul și vestimentația nu te ajută mereu să fii mai atrăgătoare pentru un bărbat, însă amplasarea patului pe direcția de dragoste conform cu numărul KUA, DA. Activează această direcție și vei observa că scapi de gelozie, iar bărbații te vor considera irezistibilă, te vor îndrăgi fix așa cum ești.

Sursa foto: glamour.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 sănătate Leu: există aspecte care predispun nativii Leu la accidente, mai ales la
Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că
Direcția înspre care privim sau dormim cu capul, felul în care sunt orientate obiectele în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.