Aplica

3 Secrete care te ajută să fii mai frumoasă și atrăgătoare în ochii bărbatului

3 Secrete care te ajută să fii mai frumoasă și atrăgătoare în ochii bărbatului

Secrete feng shui făcute cunoscute de maestru nostru care te ajută să te transformi într-o femeie seducătoare și atrage privirile bărbaţilor

Bărbații nu apreciază frumusețea, senzualitatea femeiilor doar după aspectul lor fizic, contează energia pe care acestea o emit. Există secrete care sporesc drăgălășenia și pot să transforme orice femei, în femei irezistibile.

Un dormitor care nu are un bun feng shui conține o energie negativă care creează un impediment atunci când vrei ca un bărbat să te remarce. Asigură-te că acesta nu este aglomerat, menține ordinea și curățenia.

1. Pregătește o cutiuță argintată pe care să o purifici la soare timp de 3 ore, într-o zi cu Lună în creștere. Apoi pune în cutiuță un cristal din cuarț alb (reprezintă bărbatul), unul din cuarț roz (simbolizează femeia) și alte 4 cristale multicolore. În loc de cristale se pot folosi pietrele dorințelor.

Așază cutiuța în colțul de Sud-Vest, împreună cu Amuleta pentru îndeplinea dorințelor, Rațe mandarin, Simbolul dubla fericire.

2. În colțul de Sud așază un Copăcel cu ametist, care sporește energia pozitivă, carisma și te fac să atragi atenţia bărbaților.

3. Machiajul și vestimentația nu te ajută mereu să fii mai atrăgătoare pentru un bărbat, însă amplasarea patului pe direcția de dragoste conform cu numărul KUA, DA. Activează această direcție și vei observa că scapi de gelozie, iar bărbații te vor considera irezistibilă, te vor îndrăgi fix așa cum ești.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!