Dragobetele sărută fetele. Dar ce cadouri le aduce?

20.FEBRUARIE.2019
Dragobetele sărută fetele. Dar ce cadouri le aduce?

Categorie: Cupluri Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:tocomtempo.com

Pe 24 Februarie se sărbătorește Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români. Idei de cadouri inedite pentru cel drag. 7 din 10 români sărbătoresc

tradiționalul Dragobete pe 24 Februarie, oferind celui drag simboluri ale dragostei lor. ZODIACOOL a pregătit pentru voi o listă de cadouri alese, care să vă inspire în alegerea cadoului cel mai potrivit și plin de iubire. De Dragobete, alegerea cadoului pentru cel drag devine o adevărată provocare. Descoperă ideile inedite de cadouri accesibile, simbolice, care să cucerească inima jumătății voastre.

1. Perechea rațe mandarine

Un cadou deosebit, perechea de rațe mandarin este de nelipsit în dormitorul cuplurilor care vor să aibă parte de dragoste, fidelitate, mariaj reușit, întrucât această specie de păsări își alege perechea pe viață. Un cadou cu mesaj, simbolic și deosebit. Poți opta atât pentru o amuletă, cât și pentru o decorațiune elegantă.

Loading...

2. Floarea dragostei feng shui 

O floare simbolică a dragostei tale pentru cel drag, floarea dragostei feng shui are ca scop atragerea armoniei în cuplu, relație de durată, mariaj fericit. Nu numai că este o decorațiune deosebită, dar acest cadou este și plin de beneficii dacă este plasat în locurile potrivite. 

3. Copăcel Feng Shui cu cuarț roz

Confecționat din cristale de cuarț de culoare roz, pe un suport din piatră semiprețioasă, Copăcelul cu cristale din cuarț roz este un cadou inedit pentru proprietățile sale curative, cât și pentru că aduce iubire, romantism, generozitate, pe lângă faptul că este o decorațiune de care cel drag se va îndrăgosti.

4. Breloc cu Silaba Hum pe Floare de Lotus roz

Floarea de lotus reprezintă puritatea, având scopul de a îndepărta obstacolele din calea fericirii, de a crește șansele de reușită în căsătorie, amplificând și fertilitatea. Brelocul cu Silaba Hum pe Floare de Lotus roz este un cadou ideal pentru cei care își doresc să treacă la următoarea etapă în viață: oficializare, copil.

Câte gusturi și dorințe, atâtea cadouri inedite pentru cel drag. Alege-l pe cel mai potrivit și plin de iubire și impresionează-ți jumătatea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn: 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.