Cum se tratează infidelitatea, teama permanentă de a fi înșelată și părăsită

Feng Shui AUTOR: Ivona Mara FOTO: ksglebova.ru

De ce înşală oamenii și care sunt elementele care conduc la evitarea traumei cauzată de un act de infidelitate

Infidelitatea a fost un subiect tabu, însă acum a devenit subiectul zilei pe rețelele de socializare, fiind o faptă care dovedește nestatornicia în dragoste, încălcarea credinței conjugale. Fie că e vorba de infidelitatea soțului, fie de infidelitatea soției, ori doar gândul de a fi înșelat, aceasta provoacă traume mari.

 

Infidelitatea este un chin care poate să destrame cupluri, relații și atrage după sine lipsă de încredere în propria persoană, anxietate, depresie, teama de a nu fi înșelat din nou sau părăsit. Cine poate să prezică cu exactitate când apare infidelitatea? În funcţie de zodie, educație, mediul social în care muncim și trăim, fiecare dintre noi este predispus la infidelitate într-o măsură mai mică sau mai mare.

Deşi se crede că principalele motive al infidelităţii sunt nevoia de sex, lipsa de comunicare şi de sprijin între parteneri, se pare că infidelitatea nu apare doar într-o căsnicie de lungă durată, așa cum am fi tentați să credem, ci are legătură cu o energie care influențează zodia la un anumit moment din viață. Infidelitatea nu înseamnă lipsă de iubire și poate că de aceea nu trebuie să fie urmată de separare, divorț.

DE INTERES: De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

Pentru a preveni un act traumatizant de infidelitate, care de cele mai multe ori dă acea senzație apăsătoare, se folosesc obiecte a căror energie aduce beneficii:

Un truc împotriva infidelității recomandă a se lega de piciorul patului, cu un șnur de culoare roșie, copăcelul cu cristale de ametist, pe partea unde doarme cel care este predispus la infidelitate.

Copăcelul cu ochiul lui Horus are o energie care blochează pierderile din dragoste.

Perechea de rațe mandarin se așază pe noptiera de lângă pat pentru că aceste păsări își aleg partenerul pe viață, iar prin rezonanță cu energia lor, cuplul va rămâne fidel.

Pentru a diminua energia dezastrelor (trădări, separare, divorț) se folosește pagoda celor 5 elemente .

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1133
0
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
105 VOTURI
18150 lei
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.