Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cum se tratează infidelitatea, teama permanentă de a fi înșelată și părăsită

Cum se tratează infidelitatea, teama permanentă de a fi înșelată și părăsită

De ce înşală oamenii și care sunt elementele care conduc la evitarea traumei cauzată de un act de infidelitate. Infidelitatea a fost un subiect tabu, însă

acum a devenit subiectul zilei pe rețelele de socializare, fiind o faptă care dovedește nestatornicia în dragoste, încălcarea credinței conjugale. Fie că este vorba despre infidelitatea soțului, fie că este vorba despre infidelitatea soției, ori doar gândul de a fi înșelat, aceasta provoacă traume mari. Infidelitatea este un chin care poate cu ușurință să destrame cupluri, relații.

Infidelitatea poate atrage după sine lipsă de încredere în propria persoană, anxietate, depresie, teama de a nu fi înșelat din nou sau părăsit. Cine poate să prezică cu exactitate când apare infidelitatea? În funcţie de zodie, educație, mediul social în care muncim și trăim, fiecare dintre noi este predispus la infidelitate într-o măsură mai mică sau mai mare.

Deşi se crede că principalele motive al infidelităţii sunt nevoia de amor, lipsa de comunicare şi de sprijin între parteneri, se pare că infidelitatea nu apare doar într-o căsnicie de lungă durată, așa cum am fi tentați să credem, ci are legătură cu o energie care influențează zodia la un anumit moment din viață. Infidelitatea nu înseamnă lipsă de iubire și poate că de aceea nu trebuie să fie urmată de separare, divorț.

DE INTERES: De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

Pentru a preveni un act traumatizant de infidelitate, care de cele mai multe ori dă acea senzație apăsătoare, se folosesc obiecte a căror energie aduce beneficii:

Un truc împotriva infidelității recomandă a se lega de piciorul patului, cu un șnur de culoare roșie, copăcelul cu cristale de ametist, pe partea unde doarme cel care este predispus la infidelitate.

Copăcelul cu ochiul lui Horus are o energie care blochează pierderile din dragoste.

Perechea de rațe mandarin se așază pe noptiera de lângă pat pentru că aceste păsări își aleg partenerul pe viață, iar prin rezonanță cu energia lor, cuplul va rămâne fidel.

Pentru a diminua energia dezastrelor (trădări, separare, divorț) se folosește pagoda celor 5 elemente .

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii