Cum se tratează infidelitatea, teama permanentă de a fi înșelată și părăsită

08.MAI.2018
Cum se tratează infidelitatea, teama permanentă de a fi înșelată și părăsită

Categorie: Feng Shui Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:ksglebova.ru

De ce înşală oamenii și care sunt elementele care conduc la evitarea traumei cauzată de un act de infidelitate. Infidelitatea a fost un subiect tabu, însă

acum a devenit subiectul zilei pe rețelele de socializare, fiind o faptă care dovedește nestatornicia în dragoste, încălcarea credinței conjugale. Fie că este vorba despre infidelitatea soțului, fie că este vorba despre infidelitatea soției, ori doar gândul de a fi înșelat, aceasta provoacă traume mari. Infidelitatea este un chin care poate cu ușurință să destrame cupluri, relații.

Infidelitatea poate atrage după sine lipsă de încredere în propria persoană, anxietate, depresie, teama de a nu fi înșelat din nou sau părăsit. Cine poate să prezică cu exactitate când apare infidelitatea? În funcţie de zodie, educație, mediul social în care muncim și trăim, fiecare dintre noi este predispus la infidelitate într-o măsură mai mică sau mai mare.

Loading...

Deşi se crede că principalele motive al infidelităţii sunt nevoia de sex, lipsa de comunicare şi de sprijin între parteneri, se pare că infidelitatea nu apare doar într-o căsnicie de lungă durată, așa cum am fi tentați să credem, ci are legătură cu o energie care influențează zodia la un anumit moment din viață. Infidelitatea nu înseamnă lipsă de iubire și poate că de aceea nu trebuie să fie urmată de separare, divorț.

DE INTERES: De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

Pentru a preveni un act traumatizant de infidelitate, care de cele mai multe ori dă acea senzație apăsătoare, se folosesc obiecte a căror energie aduce beneficii:

Un truc împotriva infidelității recomandă a se lega de piciorul patului, cu un șnur de culoare roșie, copăcelul cu cristale de ametist, pe partea unde doarme cel care este predispus la infidelitate.

Copăcelul cu ochiul lui Horus are o energie care blochează pierderile din dragoste.

Perechea de rațe mandarin se așază pe noptiera de lângă pat pentru că aceste păsări își aleg partenerul pe viață, iar prin rezonanță cu energia lor, cuplul va rămâne fidel.

Pentru a diminua energia dezastrelor (trădări, separare, divorț) se folosește pagoda celor 5 elemente .

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019! Nativii Rac în
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.