Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

Pentru că infidelitatea le stresează pe femei, astrologia le vine in ajutor, dezvăluind un secret din destin. Deși au deja o parteneră, unii bărbați se uită

după alte femei. Indiferent cât de mult se iubesc, există cupluri care se ceartă din pricina acestui subiect. Dacă bărbatul nu poate să renunțe la acest obicei, există o cauză pe care astrologia o poate explica.

Ce-i drept, nu este ușor pentru nicio femeie să-și vadă partenerul sau soțul că se uită după femei pe stradă, la cumpărături, la petreceri sau să îl surprindă că se uită la poze cu femei și în mintea sa, imediat iau naștere fricile:

- că bărbatul de lângă ea nu o mai găsește atrăgătoare
- că acesta este nemulțumit de ea (vârstă, felul în care gătește, comportament, modul în care face dragoste, etc.)
- că nu-i va putea scoate din minte imaginea femeii după care tocmai s-a uitat
- că va fi părăsită pentru acea femeie sau comparată cu aceasta

Compatibilitate zodii

DE INTERES: Calcul coloanele destinului

Toate aceste frici vor fi resimțite de către femei, inima lor va începe să bată cu putere, vor intra în panică de parcă cineva ar fi apăsat pe un buton de comandă.

Astrologia infirmă ideea că bărbații ar fi programați genetic să vrea diversitate sau că instictul primar i-ar face pe aceștia să întoarcă capul după alte femei. Se pare că totul este scris în destin când vine vorba despre dragoste, fidelitate.

Prin urmare, există un motiv de teamă că bărbații însurați sau care sunt într-o relație se vor gândi la femeile văzute pe stradă și mai târziu, și anume, dacă acesta are o stea prezentă în harta natală. Se numește Steaua Romantismului și este prezentă în destin. Această stea are o energie puternică, greu de controlat și nu arată că partenerul nu o mai iubește pe cea de lângă el sau că nu o mai vrea, ci doar că are predispoziția spre infidelitate.

Cum determini dacă există steaua romantismului prezentă în destin? Folosiți calculatorul BaZi pentru destin, selectează ora și data de naștere, aflați dacă bărbatul de lângă voi are sau nu prezentă Steaua Romantismului în tabelul cu Stele Speciale din coloana ORA din cele patru coloanele ale destinului. Deci, doamnelor, poate că nu ar trebui să vă faceți griji...

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit