De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

18.DECEMBRIE.2018
De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:newhealthadvisor.com

Pentru că infidelitatea le stresează pe femei, astrologia le vine in ajutor, dezvăluind un secret din destin. Deși au deja o parteneră, unii bărbați se uită

după alte femei. Indiferent cât de mult se iubesc, există cupluri care se ceartă din pricina acestui subiect. Dacă bărbatul nu poate să renunțe la acest obicei, există o cauză pe care astrologia o poate explica.

Ce-i drept, nu este ușor pentru nicio femeie să-și vadă partenerul sau soțul că se uită după femei pe stradă, la cumpărături, la petreceri sau să îl surprindă că se uită la poze cu femei și în mintea sa, imediat iau naștere fricile:

- că bărbatul de lângă ea nu o mai găsește atrăgătoare
- că acesta este nemulțumit de ea (vârstă, felul în care gătește, comportament, modul în care face dragoste, etc.)
- că nu-i va putea scoate din minte imaginea femeii după care tocmai s-a uitat
- că va fi părăsită pentru acea femeie sau comparată cu aceasta

Loading...

DE INTERES: Calcul coloanele destinului

Toate aceste frici vor fi resimțite de către femei, inima lor va începe să bată cu putere, vor intra în panică de parcă cineva ar fi apăsat pe un buton de comandă.

Astrologia infirmă ideea că bărbații ar fi programați genetic să vrea diversitate sau că instictul primar i-ar face pe aceștia să întoarcă capul după alte femei. Se pare că totul este scris în destin când vine vorba despre dragoste, fidelitate.

Prin urmare, există un motiv de teamă că bărbații însurați sau care sunt într-o relație se vor gândi la femeile văzute pe stradă și mai târziu, și anume, dacă acesta are o stea prezentă în harta natală. Se numește Steaua Romantismului și este prezentă în destin. Această stea are o energie puternică, greu de controlat și nu arată că partenerul nu o mai iubește pe cea de lângă el sau că nu o mai vrea, ci doar că are predispoziția spre infidelitate.

Cum determini dacă există steaua romantismului prezentă în destin? Folosiți calculatorul BaZi pentru destin, selectează ora și data de naștere, aflați dacă bărbatul de lângă voi are sau nu prezentă Steaua Romantismului în tabelul cu Stele Speciale din coloana ORA din cele patru coloanele ale destinului. Deci, doamnelor, poate că nu ar trebui să vă faceți griji...

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: 2020 este un an în care va
În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic,
Horoscop Săgetător sănătate: relaxarea, detașarea de bunuri, griji, muncă exagerată cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.