4 obiceiuri pe care le au doar cuplurile sortite să treacă de testul timpului

26.APRILIE.2019
4 obiceiuri pe care le au doar cuplurile sortite să treacă de testul timpului

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Orice relație se construiește atât din momentele frumoase, cât și din cele grele. Există câteva obiceiuri pe care le au doar cuplurile solide. Descoperă în

ce stadiu se află relația ta! Se spune că sufletele pereche se aseamănă foarte mult, la fel cum partenerii ajung să semene chiar și fizic după o anumită perioadă de timp.

Studiile au arătat că unele comportamente comune ale partenerilor sunt specifice doar cuplurilor stabile. Iată care sunt câteva dintre acestea.

1. Nu se tem de intimitate și le este ușor să își exprime sentimentele

Comunicarea și încrederea sunt elementele principale pe care își bazează relația. Se iubesc, nu le este rușine să o arate și nu simt nevoia să se prefacă greu de cucerit. În plus, își răspund repede la mesajele text, pentru că nu vor să-i creeze stări de neliniște și tristețe persoanei iubite.

Loading...

2. Continuă să iasă împreună în oraș, dar și separat, cu prietenii

Ambii sunt conștienți că oricât de mult se iubesc, este important ca fiecare să își păstreze vechii prieteni, să pună accent pe individualitatea sa, pe timpul liber petrecut separat și pe propriile hobby-uri. În același timp, nu uită să iasă la întâlniri ca pe vremea când abia s-au cunoscut.

3. Relația lor este rezultatul muncii în echipă și nu uită niciodată să se distreze

Lucrează împreună pentru a-și consolida continuu relația, dar și pentru propriile dezvoltări personale, care urmează același curs și țintesc spre aceeași destinație. De asemenea, încrederea pe care au o unul în celălalt îi ajută să se simtă foarte bine împreună, să găsească modalități de a se distra, de a fi fericiți.

4. Sunt activi în dormitori și plăcerea este pe primul loc

Fiecare știe ce-i place partenerului și nu ezită să pună în practică sau să caute noi modalități de a se satisface reciproc. Atracția fizică este la fel de intensă ca în primele zile de relație!

Bineînțeles, acestea nu sunt singurele comportamente care denotă o relație de cuplu solidă. Se numără aceste obiceiuri în cele frecvente ale relației tale?

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Horoscop Berbec bani în 2020: vor să se impună, iar începutul anului vine cu încasări
Cum face dragoste un nativ din Gemeni. Cum seduci o femeie din zodia Gemeni și cum se comportă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.