5 Greșeli pe care le facem atunci când alegem un partener de viață

5 Greșeli pe care le facem atunci când alegem un partener de viață

Alegerea partenerului de viață este o adevărată provocare, iată cele mai comune greșeli pe care le putem face. De cele mai multe ori, atunci când ne alegem

partenerul de viață ne gândim fie la dragoste și romantism, fie la aventură, însă pentru a avea o căsnicie fericită sau o relație de cuplu reușită ar trebui să evităm să facem unele greșeli, care pot duce la despărțire.

Cheia succesului în alegerea partenerului potrivit în dragoste este să știm de la început ce vrem, pentru a lua decizia cea mai bună. Ne-ar fi utilă și o educație în acest sens, poate chiar de pe băncile școlii, însă dacă lăsăm lucurile să decurgă de la sine, s-ar putea să ne trezim că am evoluat într-o direcție greșită.

Pentru a nu face alegeri greșite, a nu ne simți frustrați, nefericiți și nesatisfăcuți, este bine să ținem cont de următoarele:

9099
4.64
SHARE

Să luăm în considerare faptul că atunci când ne alegem partenerul, acesta nu trebuie să fie doar partenerul de amor, ci și prieten, susținător, omul cu care ne împărtășim emoțiile și experiențele din viață, persoana care devine părinte și model de urmat pentru viitorii copii, cel cu care ne petrecem vacanțele, perioada de la pensionare etc.

DE INTERES: ZODIACOOPLU. Calculează gradul de compatibilitate în dragoste

Ar fi bine să nu ne băgăm în relații de la care nu știm ce vrem, să marcăm din timp punctele principale pe care vrem să ne bazăm relația. Comunicarea este unul din punctele forte ale unei relații care funcționează, apoi, după ce avem o fundație, nu este o greșeală să lăsăm relația să înflorească în mod spontan.

Să nu ne luăm după ce spun alții, fiecare are propriul destin, propriile nevoi. Societatea, prietenii, cei din familie nu știu cu adevărat ce este în sufletul fiecăruia. Este mai înțelept să ascultăm de intuiție, decât de sfaturile acestora, pentru a ne clădi o relație de cuplu unică.

Să nu limităm cercurile sociale în care căutăm potențiali parteneri, din comoditate sau din lipsa timpului există riscul de a ne mulțumi cu opțiunile pe care le avem la îndemână, chiar dacă simțim că sunt nepotrivite. A nu se exclude varianta întâlnirilor online.

Pentru a nu face alegeri greșite, a nu ne simți frustrați, nefericiți și nesatisfăcuți, este bine să ținem cont de următoarele:

Aceste posibile greșeli, adesea combinate, ne determină să facem alegeri greșite.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.