5 Greșeli pe care le facem atunci când alegem un partener de viață

Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: salud180.com

Alegerea partenerului de viață este o adevărată provocare, iată cele mai comune greșeli pe care le putem face

De cele mai multe ori, atunci când ne alegem partenerul de viață ne gândim fie la dragoste și romantism, fie la sex și aventură, însă pentru a avea o căsnicie fericită sau o relație de cuplu reușită ar trebui să evităm să facem unele greșeli, care pot duce la despărțire.

 

Cheia succesului în alegerea partenerului potrivit în dragoste este să știm de la început ce vrem, pentru a lua decizia cea mai bună. Ne-ar fi utilă și o educație în acest sens, poate chiar de pe băncile școlii, însă dacă lăsăm lucurile să decurgă de la sine, s-ar putea să ne trezim că am evoluat într-o direcție greșită.

Pentru a nu face alegeri greșite, a nu ne simți frustrați, nefericiți și nesatisfăcuți, este bine să ținem cont de următoarele:

Să luăm în considerare faptul că atunci când ne alegem partenerul, acesta nu trebuie să fie doar partenerul de sex, ci și prieten, susținător, omul cu care ne împărtășim emoțiile și experiențele din viață, persoana care devine părinte și model de urmat pentru viitorii copii, cel cu care ne petrecem vacanțele, perioada de la pensionare etc.

DE INTERES: ZODIACOOPLU. Calculează gradul de compatibilitate în dragoste

Ar fi bine să nu ne băgăm în relații de la care nu știm ce vrem, să marcăm din timp punctele principale pe care vrem să ne bazăm relația. Comunicarea este unul din punctele forte ale unei relații care funcționează, apoi, după ce avem o fundație, nu este o greșeală să lăsăm relația să înflorească în mod spontan.

Să nu ne luăm după ce spun alții, fiecare are propriul destin, propriile nevoi. Societatea, prietenii, cei din familie nu știu cu adevărat ce este în sufletul fiecăruia. Este mai înțelept să ascultăm de intuiție, decât de sfaturile acestora, pentru a ne clădi o relație de cuplu unică.

Să nu limităm cercurile sociale în care căutăm potențiali parteneri, din comoditate sau din lipsa timpului există riscul de a ne mulțumi cu opțiunile pe care le avem la îndemână, chiar dacă simțim că sunt nepotrivite. A nu se exclude varianta întâlnirilor online.

Nu există o vârstă limită pentru căsătorie, prin urmare, nu trebuie să ne grăbim, chiar dacă cei din jur ne asaltează cu întrebări incomode sau pun presiune psihică asupra noastră (părinții, rudele). Din păcate, în cazul femeilor graba de a fi într-o relație poate să aibă legătură cu ceasul lor biologic, dacă acestea vor să aibă copii, ceea ce poate deveni stresant.

Aceste posibile greșeli, adesea combinate, ne determină să facem alegeri greșite.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,56  9
VOTURI
6105
4.56
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-30%
Curs de inițiere în Feng Shui
0 VOTURI
63700 lei
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.