5 Greșeli pe care le facem atunci când alegem un partener de viață

09.NOIEMBRIE.2018
5 Greșeli pe care le facem atunci când alegem un partener de viață

Categorie: Astrologie Autor: ZODIACOOL Foto:salud180.com

Alegerea partenerului de viață este o adevărată provocare, iată cele mai comune greșeli pe care le putem face. De cele mai multe ori, atunci când ne alegem

partenerul de viață ne gândim fie la dragoste și romantism, fie la aventură, însă pentru a avea o căsnicie fericită sau o relație de cuplu reușită ar trebui să evităm să facem unele greșeli, care pot duce la despărțire.

Cheia succesului în alegerea partenerului potrivit în dragoste este să știm de la început ce vrem, pentru a lua decizia cea mai bună. Ne-ar fi utilă și o educație în acest sens, poate chiar de pe băncile școlii, însă dacă lăsăm lucurile să decurgă de la sine, s-ar putea să ne trezim că am evoluat într-o direcție greșită.

Loading...

Pentru a nu face alegeri greșite, a nu ne simți frustrați, nefericiți și nesatisfăcuți, este bine să ținem cont de următoarele:

Să luăm în considerare faptul că atunci când ne alegem partenerul, acesta nu trebuie să fie doar partenerul de amor, ci și prieten, susținător, omul cu care ne împărtășim emoțiile și experiențele din viață, persoana care devine părinte și model de urmat pentru viitorii copii, cel cu care ne petrecem vacanțele, perioada de la pensionare etc.

DE INTERES: ZODIACOOPLU. Calculează gradul de compatibilitate în dragoste

Ar fi bine să nu ne băgăm în relații de la care nu știm ce vrem, să marcăm din timp punctele principale pe care vrem să ne bazăm relația. Comunicarea este unul din punctele forte ale unei relații care funcționează, apoi, după ce avem o fundație, nu este o greșeală să lăsăm relația să înflorească în mod spontan.

Să nu ne luăm după ce spun alții, fiecare are propriul destin, propriile nevoi. Societatea, prietenii, cei din familie nu știu cu adevărat ce este în sufletul fiecăruia. Este mai înțelept să ascultăm de intuiție, decât de sfaturile acestora, pentru a ne clădi o relație de cuplu unică.

Să nu limităm cercurile sociale în care căutăm potențiali parteneri, din comoditate sau din lipsa timpului există riscul de a ne mulțumi cu opțiunile pe care le avem la îndemână, chiar dacă simțim că sunt nepotrivite. A nu se exclude varianta întâlnirilor online.

Nu există o vârstă limită pentru căsătorie, prin urmare, nu trebuie să ne grăbim, chiar dacă cei din jur ne asaltează cu întrebări incomode sau pun presiune psihică asupra noastră (părinții, rudele). Din păcate, în cazul femeilor graba de a fi într-o relație poate să aibă legătură cu ceasul lor biologic, dacă acestea vor să aibă copii, ceea ce poate deveni stresant.

Aceste posibile greșeli, adesea combinate, ne determină să facem alegeri greșite.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976,
Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează
Horoscop DRAGOSTE în 2019: 2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.