Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cum sa atragi iubirea in viata ta – supersitii dragoste

Cum sa atragi iubirea in viata ta –  supersitii dragoste

Uneori Cupidon pare că nu își găsește drumul spre noi. Iată cum putem atrage iubirea prin ritualuri simple. Credința populară nu este lipsită de superstiții și ritualuari de dragoste.

Unele dintre acestea se fac la mari sărbători, cum ar fi Sfântul Andrei, Boboteaza sau de Sânziene. În ajunul acestor zile, se pune busuioc sub pernă pentru a visa ursitul.

O altă supestiție este legată de Sfânta Agnes, sărbătorită pe data 20 ianuarie. În noaptea din ajunul sărbătorii, fetele nemăritate trag un ac cu gămălie dintr-o grămăjoară.

Acul din gămălălie trebuie să îl prindă de o mânecă, pentru a-și visa marea dragoste.

Dacă deja știi pe cine îți dorești să ai alături întreaga viață, ține un inel agățat de o ață în fața fotografei lui, fără a mișca mâna. Se spune că dacă inelul face o mișcare în formă de cerc, vă veți căsători. În schimb, dacă descrie mișcări înainte și înapoi, nu este el ursitul tău, iar dacă nu se mișcă vei rămâne necăsătorită.

Trifoiul cu patru foi nu este doar un simbol al norocului, ci și unul care indică ursitul. Astfel, trifoiul trebuie pus în pantoful drept, iar prima persoană pe care o întâlnești este cea cu care te vei căsători.

Pentru a afla inițiala numelui celui care îți este predestinat, ia un măr și rotește-i codița, spunând literele în ordine alfabetică. Litera la care te-ai oprit când s-a rupt codița este inițiala numelui celui pe care îl aștepți în viața ta.

Chiar dacă nu crezi în superstiții, ele merită citite, măcar de amuzament.

Vă dorim dragostea pe viață!

Viziteaza magazinul online