Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Previziuni astrologice anuale. Cum se fac interpretările în astrologia Bazi

Previziuni astrologice anuale. Cum se fac interpretările în astrologia Bazi

Ființa umană vine pe Pământ cu un scop și o misiune de îndeplinit. Putem afla oare cum să evoluăm?. În funcție de ora și data nașterii, se face harta

natală care stă la baza studiului astrologic Bazi.

DE INTERES: Zei în analiza Bazi

În astrologia chineză, BaZi foloseste momentul nașterii ca punct de referință pentru întocmirea hărții natale ce ne poate ajuta să cunoaștem destinul.

Compatibilitate zodii

BaZi mai este cunoscută și sub denumirea de ”coloanele destimului”. Previziunile astrologice anuale se calculează în funcție de momentul nașterii și se interpretează folosind suprapunerea dintre cei 4 stâlpi ai destinului din harta natală cu coloana destinului din perioada de vârstă actuală și stâlpul anului (e.g. 2018).

Analizăm ce aspecte majore se formează între stâlpii persoanei și coloanele anului, pentru a ști ce evenimente vor avea loc.

Aspectul numit Ciocnire este un aspect de opoziție între două zodii și prevestește apariția schimbărilor majore în viață. Dacă nativul nu și-a învățat lecțiile, trecerea la noua etapă este foarte posibil să se facă prin suferință, dar dacă deja și-a asumat noi responsabilități, fără să se opună evoluției sale, atunci ciocnirea îi poate aduce chiar beneficii financiare, în dragoste, de sănătate etc.

Apoi se analizează ce domenii de viață vor fi favorizate în anul respectiv, de către Zei și Stele Speciale. De exemplu, dacă se constată că Zeul bogăției va fi activ pe parcursul anului, rezultă că persoana ar fi bine să se orienteze spre afaceri pe cont propriu, iar dacă în plus beneficiază în anul respectiv de prezența stelei speciale Mentor, se poate aștepta un progres financiar datorită bunelor relații.

Sursa foto: deviantart.com

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit