Diferența între relația dintre partenerii de viață și sufletele pereche

10.MAI.2018
Diferența între relația dintre partenerii de viață și sufletele pereche

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:regionalobala.si

În timpul vieții avem nevoie de diferite tipuri de relații, totul depinde de dorințele pe care la avem. Un partener de viață este după cum și numele o

sugerează, mai mult un însoțitor, un amic față de care simțim o disponibilitate emoțională, dublată de respect, încredere. Partenerul de viață este persoana pe care o iubim, care ne dă sentimentul de siguranță și confort.

Sufletul pereche este cineva de care avem nevoie pentru a ne simți compleți, persoana cu care suntem dispuși să împărtășim trăiri, gânduri din întreaga viață.

Sufletul pereche apare în momente cheie ale evoluției, pentru a scoate la iveală aspecte nebănuite ale sufletului nostru și a ne ajuta să învățăm lecții importante. De cele mai multe ori, odată ce lecția a fost învățată, intervine separarea fizică de sufletul pereche.

Loading...

DE INTERES: ZODIACOOPLU, calcul de compatibilitate pentru doi parteneri

Cu toții ne dorim să ne întâlnim sufletul pereche, dar de fapt putem avea ocazia să-l găsim nu doar o dată, ci de mai multe ori în viață, în funcție de dorința de a evolua.

Sufletul pereche sună perfect, însă relația cu acesta s-ar putea dovedi copleșitoare din cauza intensității sale. Este adevărat că sufletul pereche accelerează îndeplinirea karmei, ne schimbă destinul, de aceea în relația cu acesta pot apărea conflicte de tot felul.

Majoritatea cred că sufletele pereche sunt numai iubiți sau iubite, însă în realitate acestea pot fi și rude, prieteni. Cert este că între noi și sufletele pereche se simte o legătură energetică puternică, care nu se bazează numai pe atracție amoroasă.

În cazul în care nu ne asumăm responsabilitatea propriei evoluții, nu suntem dispuși să învățăm lecțiile pe care Universul ni le oferă, putem fi siguri că ne-ar plăcea să fim mai degrabă în compania unui partener, care să aibă grijă de noi, să ne ofere iubire și, în final, o viață liniștită.

Există și cazuri în care sufletul pereche este aceeași persoană cu partenerul de viață, situație în care se dezvoltă o conexiune deosebit de profundă, iar dragostea înflorește.

Relația cu un partener de viață este fără suișuri-coborâșuri de la o extremă la alta. Relația se bazează pe îndeplinirea unui scop comun (casă, copii etc), se pune mai mult accentul pe petrecerea timpului împreună și pe crearea de amintiri plăcute, decât pe evoluție.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.