Aplica

Care este lecția pe care trebuie să o înveți, după numărul cosmic?

Care este lecția pe care trebuie să o înveți, după numărul cosmic?

Sunt lecții în viață pe care este necesar să le învățăm. Lecția vieții tale în funcție de ziua în care te-ai născut. Fiecare dintre noi trebuie să

învățăm cel puțin o lecție în această viață, pentru a putea atinge împlinirea, pentru a putea găsi fericirea și armonia. Cu cât descoperim mai devreme care este aceasta, cu atât mai repede putem acționa.

În numerologie, găsim răspunsul în funcție de anul în care ne-am născut, prin numărul cosmic. Această cifră se află prin însumarea numerelor din anul nașterii, până când ajungem la una singură. De exemplu, dacă ești născut în anul 1987, atunci numărul cosmic va fi 7 (1+9+8+7=25, 2+5=7).

Iată care este lecția vieții:

Numerologie

Cifra 1: Învață să lucrezi pe cont propriu, să conduci! Ai spirit de lider, acționezi cu perseverență, te impui prin autoritate și ești hotărât să ai succes.

Cifra 2: Învață să lucrezi în echipă, să negociezi! Pentru tine, nu există idei egoiste, ci totul trebuie să ducă la binele comun; ai capacitatea de a avea grijă de alții.

Cifra 3: Poți întreprinde ceva pe cont propriu, fără a fi împins de la spate! Ai puterea de a acționa cu optimism, cu entuziasm și de a te implica fără să îți faci griji pentru riscuri.

Cifra 4: Creează ceva inovativ, ceva nou! De exemplu, construiește o casă. Ești o persoană foarte harnică, practică, responsabilă, organizată și disciplinată.

Cifra 5: Ești predestinat să faci afaceri mari. Deschideți sufletul și mintea spre noutate! Ești iubitor de libertate, în continuă căutare de noi aventuri și nu suporți stagnarea.

Cifra 6: Găsește armonia și echilibrul! Relația de cuplu te poate ajuta. Ești creativ, echilibrat, cinstit, altruist și un familist convins.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra 7: Orientează-te spre spiritualitate și învață să ai credință, dar și încredere. Ești o persoană intuitivă, care știe să găsească echilibrul între divin și uman.

Cifra 8: Poți obține bunuri materiale și stabilitate financiară dacă înveți să crezi în tine. Ești plin de energie, realist, eficient, ambițios.

Cifra 9: Învață să aduci schimbarea în viața celorlalți, prin acțiuni de binefacere! Ai o inteligență peste medie și ești un adevărat vizionar.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!