Care este lecția pe care trebuie să o înveți, după numărul cosmic?

18.SEPTEMBRIE.2018
Care este lecția pe care trebuie să o înveți, după numărul cosmic?

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Sunt lecții în viață pe care este necesar să le învățăm. Lecția vieții tale în funcție de ziua în care te-ai născut. Fiecare dintre noi trebuie să

învățăm cel puțin o lecție în această viață, pentru a putea atinge împlinirea, pentru a putea găsi fericirea și armonia. Cu cât descoperim mai devreme care este aceasta, cu atât mai repede putem acționa.

În numerologie, găsim răspunsul în funcție de anul în care ne-am născut, prin numărul cosmic. Această cifră se află prin însumarea numerelor din anul nașterii, până când ajungem la una singură. De exemplu, dacă ești născut în anul 1987, atunci numărul cosmic va fi 7 (1+9+8+7=25, 2+5=7).

Iată care este lecția vieții:

Loading...

Cifra 1: Învață să lucrezi pe cont propriu, să conduci! Ai spirit de lider, acționezi cu perseverență, te impui prin autoritate și ești hotărât să ai succes.

Cifra 2: Învață să lucrezi în echipă, să negociezi! Pentru tine, nu există idei egoiste, ci totul trebuie să ducă la binele comun; ai capacitatea de a avea grijă de alții.

Cifra 3: Poți întreprinde ceva pe cont propriu, fără a fi împins de la spate! Ai puterea de a acționa cu optimism, cu entuziasm și de a te implica fără să îți faci griji pentru riscuri.

Cifra 4: Creează ceva inovativ, ceva nou! De exemplu, construiește o casă. Ești o persoană foarte harnică, practică, responsabilă, organizată și disciplinată.

Cifra 5: Ești predestinat să faci afaceri mari. Deschideți sufletul și mintea spre noutate! Ești iubitor de libertate, în continuă căutare de noi aventuri și nu suporți stagnarea.

Cifra 6: Găsește armonia și echilibrul! Relația de cuplu te poate ajuta. Ești creativ, echilibrat, cinstit, altruist și un familist convins.

Cifra 7: Orientează-te spre spiritualitate și învață să ai credință, dar și încredere. Ești o persoană intuitivă, care știe să găsească echilibrul între divin și uman.

Cifra 8: Poți obține bunuri materiale și stabilitate financiară dacă înveți să crezi în tine. Ești plin de energie, realist, eficient, ambițios.

Cifra 9: Învață să aduci schimbarea în viața celorlalți, prin acțiuni de binefacere! Ai o inteligență peste medie și ești un adevărat vizionar.

loading...
4662
4.88
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața
Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste
Beneficiază de energie pozitivă prin orientarea corpului spre direcția de dragoste, succes sau

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.