Cum să găsești iubirea adevărată. 4 motive care te împiedică să o găsești

Astrologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: pxhere.com

Cu toții am auzit de fericirea și împlinirea pe care ți le dă iubirea adevărată.

Cel mai probabil, avem printre cunoscuți și prieteni, persoane care trăiesc o astfel de poveste. Poate crezi că nu este destinat tuturor să trăiască aceste sentimente înălțătoare, dar este foarte posibil să te înșeli. Iată care sunt cele 4 cauze ale întârzierii întâlnirii cu dragostea adevărată.

 

Nu poți vedea diferențele din cauza narcisismului. Sunt unele persoane care cred că tot ceea ce fac ele este perfect, iar acțiunile celorlalți sunt greșite. Asta le împiedică să descopere oamenii de lângă ei, să le acorde credit și încredere. Aceste persoane se așteaptă ca jumătatea lor să se comporte la fel ca ele. În plus, sunt atât de fixate pe propriul comportament și propria imagine, încât nu mai au puterea și timpul de a observa pe altcineva. De asemenea, au impresia eronată că partenerul de cuplu are obligația de a le satisface orice dorință. Din păcate, uită de nevoile persoanei iubite.

Percepția greșită pe care o au despre dragoste este o altă piedică în găsirea iubirii adevărate. Au impresia că ceea ce se întâmplă în basme sau în filmele hollywood-iene poate fi și în realitate. Ei bine, oricât ar aștepta, nu se vor întâlni nici cu Ileana Cosânzeana, nici cu James Bond... Sunt fantezii tipice perioadei adolescenței, dar nu și a maturității.

Incapacitatea de a se angaja într-o relație de cuplu este foarte des întâlnită și are la bază o traumă. Înainte de a merge mai departe, ar fi bine să conștientizeze acea experiență tristă, să învețe din ea și să o lase în trecut, unde îi este locul, pentru a se putea bucura de prezent și pentru a construi un viitor armonios. În unele cazuri, psihoterapia este de preferat în locul prietenilor dacă trauma este prea adâncă.

În final, o altă piedică în calea iubirii este obsesia pentru o carieră de succes. Nu spunem că este greșită dorința de a se implica la locul de muncă și de a se dezvolta profesional, ci doar că nu ar trebui să renunțe la viața sentimentală întru totul sau să îi aloce mult prea puțin timp. Ar fi de preferat să găsească un echilibru între cele două planuri – profesional și amoros. Fiind dornice de succes, pot să își stabilească un target în ceea ce privește dragostea.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2871
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.