Aplica

Cum se poartă brățările din pietre semiprețioase? Întrebări frecvente

Cum se poartă brățările din pietre semiprețioase? Întrebări frecvente

În ultimii ani, tot mai multe persoane au ales să poarte brățări de cristal fie pentru o intenție, fie doar ca și accesoriu.

Astfel, am compilat câteva întrebări frecvente despre cum să purtați brățări din cristale semiprețioase în mod corect.

Brățările din pietre semipretioase se poartă pe mâna stângă sau dreaptă?

Mâna stângă reprezintă primirea și este bine să purtați cristale care au natură absorbantă, adică pietre seipretioase care atrag. În schimb, mâna dreaptă reprezintă dăruirea sau distanțarea și este bine să purtați cristale care au natura respingătoare. Mai jos sunt câteva exemple:

Mâna stângă: 

Mâna dreaptă:

Cum se curăță bilele din pietre semiprețioase?

Există multe metode de curățare a cristalelor iar apa este cea mai comună. Cu ajutorul apei murdărie și, de asemenea, face foarte bine la re-energizarea cristalelor. Nu aveți voie, însă să folosiți substanțe chimice la curățare.

Câte brățări de cristal se pot purta odată?

Nu există o regulă care să limiteze numărul de brățări pe care le puteți purta în același timp. Cu toate acestea, cu cât purtați mai multe cu atât mai bine. Dar pentru început este bine să începeți prin a purta câte una pentru vedea efectul energetic pe care îl are asupra dvs.

Se pot purta mai multe brățări cu pietre semiprețioase diferite în același timp?

Depinde de persoană, unii oameni sunt sensibili la energii, astfel încât purtarea mai multor cristale ar putea mări efectul, iar purtătorul ar putea să se simtă copleșit.

Ce înseamnă atunci când brățara de cristal se rupe?

Ar putea însemna că există o incompatibilitate între energia cristalului și cea a purtătorului. În cultura chineză, există convingerea că te ajută să eviți o nenorocire.

Puteți permite și altor persoane să vă atingă cristalele?

În general, cel mai bine este să nu-i lăsați pe ceilalți să vă atingă pietrele de cristal. Dacă cineva atinge brățara sau o ia pentru a o proba, s-ar putea să-și lase propria energie, indiferent dacă este una negativă sau pozitivă.

Dacă se întâmplă aceast lucru, nu vă faceți griji, trebuie doar să curățați din nou brățara.

Bratarile cu cristale si pietre semipretioase sunt idei de cadouri excelente.

Pe langa faptul că arată foarte bine, aceste pietre ofera energie pozitiva personei care le poarta. Cristalele se pot alege in functie de culoarea preferată, de zodie sau pur și simplu de atracție, se simte ca o dragoste la prima vedere.

Cand vine vorba de idei de cadouri de 8 Martie sau zile aniversare, bratarile cu pietre semipretioase si cristale reprezintă alegerea perfectă.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!