Dubla Fericire pentru dragoste, obiect Feng Shui pentru fericire în mariaj și relație de lungă durată

Dubla Fericire pentru dragoste, obiect Feng Shui pentru fericire în mariaj și relație de lungă durată
Obiect feng shui, simbolul norocos dubla fericire atrage fericire în mariaj, dragoste și relație de lungă durată
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-43
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
21000 Lei

DESCRIERE

Simbolul Dubla Fericire este format prin unirea a două ideograme chinezești care înseamnă "fericire", fiind un remediu feng shui tradițional folosit pentru a crește șansa de căsătorie, a menține vie flacăra iubirii în cuplu și a asigura fericirea conjugală. Perechea de dragon și phoenix (simbol al cuplului perfect) care îmbrățișează dubla fericire, mărește eficiența acestui remediu feng shui și dublează șansele de împlinire pe plan sentimental, afectiv. Simbolul dublei fericiri este de nelipsit în dormitorul cuplurilor care vor să aibă mereu parte de dragoste, fidelitate, mariaj reușit, dar și în dormitorul celor singuri, care se află în căutarea partenerului potrivit pentru o relație romantică de lungă durată. În afaceri, simbolul dubla fericire atrage parteneriate de succes, relații armonioase cu cei din echipă. Utilizarea Dubla Fericire în feng shui Un singur simbol dubla fericire se așază în aceeași încăpere, pentru a atrage dragoste, pasiune, romantism. Acest remediu se curăță periodic de praf și se purifică o dată pe lună cu fum de tămâie, mosc. Așezați Dubla Fericire: - în colțul dragostei din dormitor, living, respectiv în Sud-Vest, pentru a atrage relații de dragoste, romantism, pasiune, căsătorie - pe noptiera de lângă pat, pe partea soțului/iubitului - în colțul de Sud-Vest al biroului, pentru a aduce oportunități de parteneriate reușite, relații cordiale la muncă. - în colțul unde se acumulează energia dragostei adusă de Steaua zburătoare 4 anuală. Obiectul Dubla Fericire este împachetat într-o cutie de culoare roșie, ideal pentru a fi oferit cadou de nuntă sau cu ocazia zilei de naștere a celor dragi.

Simbolul Dubla Fericire este format prin unirea a două ideograme chinezești care înseamnă "fericire", fiind un remediu feng shui tradițional folosit pentru a crește șansa de căsătorie, a menține vie flacăra iubirii în cuplu și a asigura fericirea conjugală.

Perechea de dragon și phoenix (simbol al cuplului perfect) care îmbrățișează dubla fericire, mărește eficiența acestui remediu feng shui și dublează șansele de împlinire pe plan sentimental, afectiv.

Simbolul dublei fericiri este de nelipsit în dormitorul cuplurilor care vor să aibă mereu parte de dragoste, fidelitate, mariaj reușit, dar și în dormitorul celor singuri, care se află în căutarea partenerului potrivit pentru o relație romantică de lungă durată.
În afaceri, simbolul dubla fericire atrage parteneriate de succes, relații armonioase cu cei din echipă.

Utilizarea Dubla Fericire în feng shui

Un singur simbol dubla fericire se așază în aceeași încăpere, pentru a atrage dragoste, pasiune, romantism. Acest remediu se curăță periodic de praf și se purifică o dată pe lună cu fum de tămâie, mosc.

Așezați Dubla Fericire:

- în colțul dragostei din dormitor, living, respectiv în Sud-Vest, pentru a atrage relații de dragoste, romantism, pasiune, căsătorie

- pe noptiera de lângă pat, pe partea soțului/iubitului

- în colțul de Sud-Vest al biroului, pentru a aduce oportunități de parteneriate reușite, relații cordiale la muncă.

- în colțul unde se acumulează energia dragostei adusă de Steaua zburătoare 4 anuală.

Obiectul Dubla Fericire este împachetat într-o cutie de culoare roșie, ideal pentru a fi oferit cadou de nuntă sau cu ocazia zilei de naștere a celor dragi.

Recomandări din aceeași categorie

SPECIFICAȚII

 

Material metal
Lungime (cm) 12
Înălțime (cm) 15
Lățime (cm) 4

Simbolul dubla fericire este un obiect feng shui premium, realizat din alamă aurită. Postamentul este confecționat din rășină cu sclipici auriu.

Produsul este o excelentă idee de cadou. Ambalajul produsului are rol de protecție.

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 4.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 1
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.