Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Simbolistica gesturilor mâinii în statuetele Buddha

Simbolistica gesturilor mâinii în statuetele Buddha

Ce înseamnă gesturile și pozitia mainilor lui Buddha, simbolistica și limbajul mâinilor în statuetele Buddha. Ai văzut că există diverse reprezentări ale

lui Buddha ținând mâinile în moduri cu totul speciale? Fiecare dintre aceste statuete are o semnificație diversă! Acestea pot fi explicate din perspectiva Feng Shui, dar și mudra sau yoga mâinilor, prin intermediul gesturilor mâinilor putând fi atrase diferite energii. Astăzi vom vorbi despre trei dintre cele mai cunoscute mudre. 1. Mudra Buddha ABHAYA (traducere: fără teamă).

În sanscrită, Abhaya înseamnă fără teamă. Mudra Abhaya este făcută cu palma dreaptă deschisă întinsă spre exterior, la nivelul pieptului sau puțin mai sus. Acesta transmite protecție, pace și securitate interioară. Este un gest popular al mâinilor lui Buddha, care se regăsește în numeroase obiecte de decor - sculpturi, imagini sau chiar și lumânări.
Cel mai bine este să așezați această reprezentare la intrarea în casă sau în camera de zi.

2. Mudra Buddha VARADA (compasiune, sinceritate și dorință de dăruire)

Varada mudra exprimă energia compasiunii, a eliberării și a acceptării. Este făcută cu palma stângă îndreptată spre cer, însoțind alte mudre de cele mai multe ori și purtând o mandală sau un ochi. De asemenea, aceasta exprimă energia puternică ce provine dintr-o ființă luminată prin mâinile sale.
Cel mai bine este să așezați această reprezentare în zona de Nord-Vest bagua a casei sau a biroului.

3. Mudra Buddha KARANA (eliminarea negativității)

Această mudra exprimă o energie foarte puternică, ce elimină ceea ce este negativ, rău. Este folosită mâna dreaptă astfel: inelarul și degetul mijlociu sunt îndoiate spre palmă, în timp ce arătătorul și degetul mic sunt drepte, iar degetul mare îl atinge ușor pe cel mijlociu. Acest gest transmite o energie foarte hotărâtă și concentrată.

ATENȚIE: Dacă aveți un Buddha cu Mudra Karana, nu îl așezați cu fața spre ușa de la intrarea în casă sau birou! De asemenea, nu îl puneți în dormitor sau în camera copilului.
Cel mai bine este să așezați această reprezentare în orice zonă Bagua ce are nevoie de o curățare puternică din punct de vedere energetic sau alte zone problematice.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit