Simbolistica gesturilor mâinii în statuetele Buddha

28.SEPTEMBRIE.2018
Simbolistica gesturilor mâinii în statuetele Buddha
Ce înseamnă gesturile și pozitia mainilor lui Buddha, simbolistica și limbajul mâinilor în statuetele Buddha. Ai văzut că există diverse reprezentări ale

lui Buddha ținând mâinile în moduri cu totul speciale? Fiecare dintre aceste statuete are o semnificație diversă! Acestea pot fi explicate din perspectiva Feng Shui, dar și mudra sau yoga mâinilor, prin intermediul gesturilor mâinilor putând fi atrase diferite energii. Astăzi vom vorbi despre trei dintre cele mai cunoscute mudre. 1. Mudra Buddha ABHAYA (traducere: fără teamă).

În sanscrită, Abhaya înseamnă fără teamă. Mudra Abhaya este făcută cu palma dreaptă deschisă întinsă spre exterior, la nivelul pieptului sau puțin mai sus. Acesta transmite protecție, pace și securitate interioară. Este un gest popular al mâinilor lui Buddha, care se regăsește în numeroase obiecte de decor - sculpturi, imagini sau chiar și lumânări.
Cel mai bine este să așezați această reprezentare la intrarea în casă sau în camera de zi.

Loading...

2. Mudra Buddha VARADA (compasiune, sinceritate și dorință de dăruire)

Varada mudra exprimă energia compasiunii, a eliberării și a acceptării. Este făcută cu palma stângă îndreptată spre cer, însoțind alte mudre de cele mai multe ori și purtând o mandală sau un ochi. De asemenea, aceasta exprimă energia puternică ce provine dintr-o ființă luminată prin mâinile sale.
Cel mai bine este să așezați această reprezentare în zona de Nord-Vest bagua a casei sau a biroului.

3. Mudra Buddha KARANA (eliminarea negativității)

Această mudra exprimă o energie foarte puternică, ce elimină ceea ce este negativ, rău. Este folosită mâna dreaptă astfel: inelarul și degetul mijlociu sunt îndoiate spre palmă, în timp ce arătătorul și degetul mic sunt drepte, iar degetul mare îl atinge ușor pe cel mijlociu. Acest gest transmite o energie foarte hotărâtă și concentrată.

ATENȚIE: Dacă aveți un Buddha cu Mudra Karana, nu îl așezați cu fața spre ușa de la intrarea în casă sau birou! De asemenea, nu îl puneți în dormitor sau în camera copilului.
Cel mai bine este să așezați această reprezentare în orice zonă Bagua ce are nevoie de o curățare puternică din punct de vedere energetic sau alte zone problematice.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
2523
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor.
Trigrama KAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 1. Trigrama KAN este formată
Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.