Aplica

Cum se face plantarea pomilor fructiferi în grădina Feng Shui

Cum se face plantarea pomilor fructiferi în grădina Feng Shui

Plantează pomii fructiferi ținând cont de câteva reguli feng shui, simplu de aplicat, pentru sporul casei. Feng Shui este ştiinţa care ne învaţă cum să

trăim în armonie și echilibru, oferindu-ne soluţii optime pentru a atrage energie pozitivă în spațiul locuibil. O casă care are un bun Feng Shui beneficiază și de o grădină în care pomii și copacii cresc viguroși. În Feng Shui, pomii fructiferi reprezintă elementul lemn, singurul element viu din cele 5 elemente naturale, fiind preferatul în amenajările feng shui, deoarece aduce energia creșterii.

La început de primăvară poate că vă gândiți la un proiect de plantare a pomilor fructiferi, dar pe lângă sfaturile peisagiștilor, țineți cont și de 3 reguli feng shui pentru grădină, astfel încât să atrageți un flux benefic de energie Chi, care să vă îmbunătățească norocul și stările emoționale:

1. Faceți măsurători exacte cu busola, pentru a afla punctele cardinale din grădină.

Fiecare colț din grădină are o anumită energie și i se potrivesc anumiți pomi fructiferi:

  • în Sud (faimă) plantați meri, pruni, pentru socializare
  • în Sud-Est (colțul banilor) și Est (sănătate) sunt favorabili pomii cu fructe zemoase, păr, piersic, care aduc bogăție și longevitate
  • în Sud-Vest (colțul dragostei) și Nord-Est (educație) puneți gutui, cireși, vișini, caiși, care atrag relații armonioase. Aici este de preferat ca pomii să fie pe șpalier și tunși la o înălțime cât mai mică, pentru a nu afecta energia pozitivă a acestor zone.
  • în Nord (colțul carierei), Vest (creativitate) și Nord-Vest (călătorii) ar fi de preferat să nu aveți deloc pomi fructiferi, dar, ca regulă generală, a se evita cei care fac fructe roșii.

3. Momentul ideal pentru plantarea pomiilor fructiferi este primăvara devreme și toamna, într-o zi cu Lună în creștere.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!