Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Secretele culorilor în Feng Shui – cum să atragi bunăstarea și să ții departe necazul

Secretele culorilor în Feng Shui – cum să atragi bunăstarea și să ții departe necazul

Vă dezvăluim secretele culorilor, potrivit principiilor Feng Shui. Totul este important în Feng Shui – de la elementele din natură, la punctele cardinale,

simbolistică și până la culorile folosite. Pentru a ne asigura că atragem energia pozitivă în viața noastră, că o neutralizăm pe cea negativă și că trăim în armonie și echilibru, trebuie să fim atenți la fiecare aspect. Astăzi vă dezvăluim secretele culorilor, potrivit principiilor Feng Shui. Culoarea roșu este guvernată de elementul Foc și atrage pasiune, romantism și curaj.

Este considerată cea mai puternică dintre culori. În China simbolizează fericirea și norocul, în tradiția indiană este culoarea nunții, iar în Occident este reprezentarea curajului și a pasiunii.

Galbenul este element de Pământ și aduce fericire, împlinire și lumină în casă și birou.

Element de Apă, albastrul simbolizează calmul, pacea, înțelepciunea și liniștea, pe care le inspiră cerul senin sau marea. Este indicat să vopsim în această culoare peretele din Nord pentru carieră, cel din Est pentru sănătate sau cel din Sud pentru bani.

Verdele reprezintă elementul Lemn și transmite vibrație pozitivă, creativitate, sănătate și dezvoltare. Este o culoare a reînnoirii, a vindecării și a regenerării.

Portocaliul este ca și roșul, element de Foc. El aduce deschidere, abilități sporite de socializare și optimism.

Și movul este guvernat de Foc. El simbolizează mister, eleganță și noblețe, dar se recomandă folosirea cu moderație a acestei culori.
Un alt element de Foc este și rozul, pe care îl putem folosi pentru a atrage blândețe, liniște și dragoste. Poate fi folosit în dormitor, dar și în baie.

Griul este culoarea elementului Metal și transmite claritate, neutralitate, detașare. Poate părea o culoare monotonă, dar în Feng Shui este considerată a fi sofisticată. Poate fi folosită pentru peretele din Nord pentru carieră, cel din Vest pentru creativitate sau cel de Nord-Vest pentru a atrage ajutorul din partea oamenilor.

Element de Apă, negrul transmite ideea de necunoscut, infinit, gândindu-ne la misterele apelor adânci ori cele ale vidului universal. Nu trebuie folosit în camera copiilor, în bucătărie, sufragerie, la intrarea în casă sau în zona de Sud a casei.

Albul este reprezentarea elementului Metal, simbolizând începutul, inocența, prospețimea și puritatea.

În final, culoarea maro este guvernată de elementul Lemn și atrage stabilitate, putere și energie vibrantă. Este indicat să îl folosim în casă pe peretele de Sud pentru faimă, pe cel de Est pentru sănătate sau pe cel de Sud-Est pentru bani.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit