Secretele culorilor în Feng Shui – cum să atragi bunăstarea și să ții departe necazul

22.FEBRUARIE.2019
Secretele culorilor în Feng Shui – cum să atragi bunăstarea și să ții departe necazul

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Vă dezvăluim secretele culorilor, potrivit principiilor Feng Shui. Totul este important în Feng Shui – de la elementele din natură, la punctele cardinale,

simbolistică și până la culorile folosite. Pentru a ne asigura că atragem energia pozitivă în viața noastră, că o neutralizăm pe cea negativă și că trăim în armonie și echilibru, trebuie să fim atenți la fiecare aspect. Astăzi vă dezvăluim secretele culorilor, potrivit principiilor Feng Shui. Culoarea roșu este guvernată de elementul Foc și atrage pasiune, romantism și curaj.

Este considerată cea mai puternică dintre culori. În China simbolizează fericirea și norocul, în tradiția indiană este culoarea nunții, iar în Occident este reprezentarea curajului și a pasiunii.

Loading...

Galbenul este element de Pământ și aduce fericire, împlinire și lumină în casă și birou.

Element de Apă, albastrul simbolizează calmul, pacea, înțelepciunea și liniștea, pe care le inspiră cerul senin sau marea. Este indicat să vopsim în această culoare peretele din Nord pentru carieră, cel din Est pentru sănătate sau cel din Sud pentru bani.

Verdele reprezintă elementul Lemn și transmite vibrație pozitivă, creativitate, sănătate și dezvoltare. Este o culoare a reînnoirii, a vindecării și a regenerării.

Portocaliul este ca și roșul, element de Foc. El aduce deschidere, abilități sporite de socializare și optimism.

Și movul este guvernat de Foc. El simbolizează mister, eleganță și noblețe, dar se recomandă folosirea cu moderație a acestei culori.
Un alt element de Foc este și rozul, pe care îl putem folosi pentru a atrage blândețe, liniște și dragoste. Poate fi folosit în dormitor, dar și în baie.

Griul este culoarea elementului Metal și transmite claritate, neutralitate, detașare. Poate părea o culoare monotonă, dar în Feng Shui este considerată a fi sofisticată. Poate fi folosită pentru peretele din Nord pentru carieră, cel din Vest pentru creativitate sau cel de Nord-Vest pentru a atrage ajutorul din partea oamenilor.

Element de Apă, negrul transmite ideea de necunoscut, infinit, gândindu-ne la misterele apelor adânci ori cele ale vidului universal. Nu trebuie folosit în camera copiilor, în bucătărie, sufragerie, la intrarea în casă sau în zona de Sud a casei.

Albul este reprezentarea elementului Metal, simbolizând începutul, inocența, prospețimea și puritatea.

În final, culoarea maro este guvernată de elementul Lemn și atrage stabilitate, putere și energie vibrantă. Este indicat să îl folosim în casă pe peretele de Sud pentru faimă, pe cel de Est pentru sănătate sau pe cel de Sud-Est pentru bani.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum face dragoste un nativ din zodia Rac. Cum seduci o femeie Rac și cum se comportă barbatul Rac
Horoscop 2019 LEU horoscop BANI: 2019 va fi pe plan profesional un an de evoluție, Leii vor
Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn: 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.