Astrele te ajută să ai o relație bună cu soacra

13.IUNIE.2018
Astrele te ajută să ai o relație bună cu soacra
Cum să te comporți cu soacra la prima întâlnire, când este recomandat să o întâlnești pentru prima dată. Prima impresie este decisivă în orice domeniu

– la şcoală, faţă de colegi sau profesori, la locul de muncă, faţă de colaboratori, faţă de orice om nou care apare în faţa noastră. Cu atât mai important este să facem o impresie bună la prima întâlnire cu părinţii persoanei iubite alături de care vrem să ne petrecem viaţa. Trebuie să recunoaştem că pentru fiecare dintre noi, atât bărbaţi, cât şi femei, mama este un adevărat model comportamental.

Mama este cea care ne-a fost alături întotdeauna, care ne-a educat şi ne-a alinat. Astfel, de obicei, părerea mamei despre partener/parteneră este decisivă în modul în care va evolua relaţia.

Loading...

Astrele vin întotdeauna în ajutorul nostru, iar singura condiţie este să respectăm câteva reguli simple şi să nu uităm că un plan bine făcut şi diplomaţia ne vor aduce mereu ceea ce ne dorim.

În primul rând, alege să faci vizita în perioada în care Luna este în CASA FAMILIEI sau casa a VI-a. În aceste zile, energia transmisă de astre este extrem de puternică pe sectorul casei, iar locurile pe care le vei vizita vor fi percepute de tine ca fiind „acasă”.

De partea cealaltă, şi cei care primesc vizita se simt conformatibil în propriul cămin. În concluzie, şi invitaţii, şi gazdele se vor simţi bine, încrezători, sociabili, veseli – ingredientele perfecte pentru o primă impresie de excepţie.

Apoi, verifică ce zodie este mama prietenului/ prietenei tale şi află cum o poţi impresiona – ce cadou ai putea să îi duci, modul în care să discutaţi şi subiectele pe care este bine să le abordaţi. În plus, gândeşte-te că şi ea are emoţii la gândul că te va cunoaşte.

Mărul discordiei soacră-noră
Statisticile arată că mamele de băieţi sunt mai posesive decât cele de fete. Din punct de vedere astrologic, Luna din harta astrală a unui bărbat reprezintă mama, dar şi soţia.

Cu alte cuvinte, modul în care un bărbat îşi vede mama va fi acelaşi faţă de partenera de viaţă, iar acestea vor avea caractere similare – şi aici ne referim atât la calităţi, cât şi la defecte. Tocmai această similitudine va duce la bariere de comunicare şi conflicte între soacră şi soţie.

Conştientizarea acesteia şi cunoaşterea influenţei Lunii din Harta natală a bărbatului vor ajuta la diminuarea conflictelor şi la găsirea de soluţii creative, în funcţie de caracteristicile zodiacale.

Adu-ţi aminte întotdeanua că orice problemă are rezolvare şi că de cele mai multe ori comunicarea este cheia!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
3703
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia
Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: La nivelul acestui capitol se vor înregistra marile modificări în
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.