Perechea ideală pentru nativii din zodia GEMENI ::: ZODIACOOL

1228
0
SHARE
Astrologie AUTOR: ASTROLOG FOTO: astromatcha.com

Cu cine se completează de minune, cu cine își pot împlini iubirea și pasiunea nativii din Gemeni

Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de domiciliu al planetei Mercur. Semnul zodiacal Gemeni influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Gemeni și pe cei care au ascendentul naşterii în Gemeni.

GEMENI-BERBEC – atracție irezistibilă

Comunicarea este la cote maxime, spontaneitatea ține flacăra dragostei mereu aprinsă. Relația este destul de tumultoasă, pe fundal se simte o ușoară tensiune, nativii luptă pentru putere, fără să-și dea seama. Totul va merge strună cu condiția să nu se creeze confuzie, să nu se ajungă la gelozie.

GEMENI-GEMENI – creativitate și umor

Această uniune nu este cea mai fericită în cazul Gemenilor, dar relația are șanse de reușită, datorită capacității de a comunica într-o manieră inteligentă și armonioasă, ceea ce scoate la lumină șarmul personal. Dacă vor avea răbdare și vor aborda situațiile tensionate cu umor, totul va intra pe un trend ascendent.

DE INTERES: ZODIACOOPLU, calcul de compatibilitate pentru doi parteneri

GEMENI - LEU – susținere și respect

O echipă bună încă de la prima vedere, respectul și sinceritatea primează în relație, ambii nativi sunt jucăuși și energici, își găsesc puncte comune de interes. Gemenii sunt comunicativi, iar în dragoste încearcă să controleze totul. Însă cei din Leu știu cum să le accepte provocările, chiar se simt stimulați de încăpățânarea Gemenilor.

GEMENI – FECIOARĂ – stabilitate

Sentimentele de dragoste apar pe parcursul dezvoltării relației, cu cât nativii se cunosc mai bine, cu atât se respectă mai mult pentru inteligența lor. Atât cei din Gemeni cât și cei din Fecioară adoră să converseze, nu se vor plictisi niciodată unii de alții, vor găsi subiecte interesante de analizat.

GEMENI - BALANȚĂ – dragoste și armonie

Dragoste la prima vedere este expresia ce caracterizează această relație, cei din Balanță sunt fascinați de rafinamentul Gemenilor. Comunicarea sinceră dintre parteneri este punctul forte al relației, totul va merge de minune și pentru că Gemenii vor copia fidel calmul Balanței.

GEMENI - VĂRSĂTOR – dragoste până la adânci bătrâneți

O relație care se bazează pe independență și libertate în comunicare, ceea ce face ca iubirea să înflorească. Ambii nativi sunt semne de Aer, au capacitatea de a se conecta la nivel psihic, dorința de libertate este respectată, de aceea relația are mari șanse de reușită.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
loading...

Pe același subiect

PE ACELAȘI SUBIECT

Informații ce te ajută să descoperi lucruri interesante și să-ți îmbunătățești cunoștințele.

loading...
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

-10%
Astrograma natală
42 VOTURI
18900 lei
Astrograma natală - bani
10 VOTURI
13500 lei
-15%
Astrograma relațională, sinastria
27 VOTURI
19550 lei
-30%
Coloanele Destinului pe 12 luni
31 VOTURI
16100 lei

Pe același subiect

Top vizualizate

Pe același subiect

*

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.