Perechea ideală pentru nativii din zodia GEMENI ::: ZODIACOOL

16.MAI.2018
Perechea ideală pentru nativii din zodia GEMENI ::: ZODIACOOL

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:astromatcha.com

Cu cine se completează de minune, cu cine își pot împlini iubirea și pasiunea nativii din Gemeni. Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai

până la 21 Iunie. Este locul de domiciliu al planetei Mercur. Semnul zodiacal Gemeni influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Gemeni și pe cei care au ascendentul naşterii în Gemeni.

GEMENI-BERBEC – atracție irezistibilă

Comunicarea este la cote maxime, spontaneitatea ține flacăra dragostei mereu aprinsă. Relația este destul de tumultoasă, pe fundal se simte o ușoară tensiune, nativii luptă pentru putere, fără să-și dea seama. Totul va merge strună cu condiția să nu se creeze confuzie, să nu se ajungă la gelozie.

Loading...

GEMENI-GEMENI – creativitate și umor

Această uniune nu este cea mai fericită în cazul Gemenilor, dar relația are șanse de reușită, datorită capacității de a comunica într-o manieră inteligentă și armonioasă, ceea ce scoate la lumină șarmul personal. Dacă vor avea răbdare și vor aborda situațiile tensionate cu umor, totul va intra pe un trend ascendent.

DE INTERES: ZODIACOOPLU, calcul de compatibilitate pentru doi parteneri

GEMENI - LEU – susținere și respect

O echipă bună încă de la prima vedere, respectul și sinceritatea primează în relație, ambii nativi sunt jucăuși și energici, își găsesc puncte comune de interes. Gemenii sunt comunicativi, iar în dragoste încearcă să controleze totul. Însă cei din Leu știu cum să le accepte provocările, chiar se simt stimulați de încăpățânarea Gemenilor.

GEMENI – FECIOARĂ – stabilitate

Sentimentele de dragoste apar pe parcursul dezvoltării relației, cu cât nativii se cunosc mai bine, cu atât se respectă mai mult pentru inteligența lor. Atât cei din Gemeni cât și cei din Fecioară adoră să converseze, nu se vor plictisi niciodată unii de alții, vor găsi subiecte interesante de analizat.

GEMENI - BALANȚĂ – dragoste și armonie

Dragoste la prima vedere este expresia ce caracterizează această relație, cei din Balanță sunt fascinați de rafinamentul Gemenilor. Comunicarea sinceră dintre parteneri este punctul forte al relației, totul va merge de minune și pentru că Gemenii vor copia fidel calmul Balanței.

GEMENI - VĂRSĂTOR – dragoste până la adânci bătrâneți

O relație care se bazează pe independență și libertate în comunicare, ceea ce face ca iubirea să înflorească. Ambii nativi sunt semne de Aer, au capacitatea de a se conecta la nivel psihic, dorința de libertate este respectată, de aceea relația are mari șanse de reușită.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: volumul mare de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.