Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Perechea ideală pentru nativii din zodia GEMENI ::: ZODIACOOL

Perechea ideală pentru nativii din zodia GEMENI ::: ZODIACOOL

Cu cine se completează de minune, cu cine își pot împlini iubirea și pasiunea nativii din Gemeni. Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai

până la 21 Iunie. Este locul de domiciliu al planetei Mercur. Semnul zodiacal Gemeni influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Gemeni și pe cei care au ascendentul naşterii în Gemeni.

GEMENI-BERBEC – atracție irezistibilă

Comunicarea este la cote maxime, spontaneitatea ține flacăra dragostei mereu aprinsă. Relația este destul de tumultoasă, pe fundal se simte o ușoară tensiune, nativii luptă pentru putere, fără să-și dea seama. Totul va merge strună cu condiția să nu se creeze confuzie, să nu se ajungă la gelozie.

Compatibilitate zodii

GEMENI-GEMENI – creativitate și umor

Această uniune nu este cea mai fericită în cazul Gemenilor, dar relația are șanse de reușită, datorită capacității de a comunica într-o manieră inteligentă și armonioasă, ceea ce scoate la lumină șarmul personal. Dacă vor avea răbdare și vor aborda situațiile tensionate cu umor, totul va intra pe un trend ascendent.

DE INTERES: ZODIACOOPLU, calcul de compatibilitate pentru doi parteneri

GEMENI - LEU – susținere și respect

O echipă bună încă de la prima vedere, respectul și sinceritatea primează în relație, ambii nativi sunt jucăuși și energici, își găsesc puncte comune de interes. Gemenii sunt comunicativi, iar în dragoste încearcă să controleze totul. Însă cei din Leu știu cum să le accepte provocările, chiar se simt stimulați de încăpățânarea Gemenilor.

GEMENI – FECIOARĂ – stabilitate

Numerologie

Sentimentele de dragoste apar pe parcursul dezvoltării relației, cu cât nativii se cunosc mai bine, cu atât se respectă mai mult pentru inteligența lor. Atât cei din Gemeni cât și cei din Fecioară adoră să converseze, nu se vor plictisi niciodată unii de alții, vor găsi subiecte interesante de analizat.

GEMENI - BALANȚĂ – dragoste și armonie

Dragoste la prima vedere este expresia ce caracterizează această relație, cei din Balanță sunt fascinați de rafinamentul Gemenilor. Comunicarea sinceră dintre parteneri este punctul forte al relației, totul va merge de minune și pentru că Gemenii vor copia fidel calmul Balanței.

GEMENI - VĂRSĂTOR – dragoste până la adânci bătrâneți

O relație care se bazează pe independență și libertate în comunicare, ceea ce face ca iubirea să înflorească. Ambii nativi sunt semne de Aer, au capacitatea de a se conecta la nivel psihic, dorința de libertate este respectată, de aceea relația are mari șanse de reușită.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit