Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia GEMENI și bărbatul Leu

Cea mai agitată Femeie din Horoscop este Femeia Gemeni, aceasta este guvernată de Mercur, fapt ce o înfățișează în fața celorlalți ca fiind o femeie comunicativă, care le știe pe toate, mereu aceasta va veni cu completări acolo într-o discuție. Chiar dacă se arată superficială față de anumite situații, totuși trăiește și momente în care conștientizează că întrece măsura. Se îndrăgostește la prima vedere, cum vin persoanele în viața ei, cum încearcă să le schimbe ea viața.

Bărbatul Leu este plin de viață, îi place să fie provocat, dar este atent cu cine începe să colaboreze. Acest bărbat are mereu zâmbetul pe buze, șarmul și inteligența duc de cele mai multe ori la impresionarea oricărei femei, numai că acestui tip de bărbat nu îi plac femeile care cedează ușor. Bărbatul Leu este extrem de sincer, de aceea nu trece peste o minciună, își alege prieteni fideli, capabili să îi fie aproape în clipele grele.


Gemeni
Leu

COMPATIBILITATEA GEMENI - LEU


O relație de susținere, cu mult respect din partea partenerilor.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: creativitate, copii, prieteni, inteligență, gândire profundă, lux, diplomație, relații la nivel înalt, gelozie. Gemenii, semn de Aer, iar Leul, semn de Foc.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de devotament și caracterizate de stabilitate, care fac ca iubirea să apară încă de la prima vedere. Leul, guvernat de Soare, iar nativul Gemeni, guvernat de Mercur, fac o echipă bună, în cadrul căreia respectul, devotamentul, sinceritatea și iubirea lor se află la loc de cinste. Pe parcurs, Leul va mai renunța la orgoliul său, deoarece va vedea că nu îi va merge cu șiretul nativ Gemeni. Fiecare va avea de învățat câte ceva de la celălalt, Leul va admira imprevizibilitatea partenerului, iar nativul Gemeni va învăța să își asume mai multe responsabilități. Acesta nu trebuie să nu îi dea motive de gelozie Leului, pentru că, mai devreme sau mai târziu, se va răzbuna.
Bani, carieră, afaceri: împreună veți găsi cheia spre o eliberare financiară. Independența financiară este cheia pentru ca această relație să reziste. Ambii aveți talente în a acumula valori, cel mai bine este să vă uniți forțele și să lucrați împreună.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit