Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia GEMENI și bărbatul Gemeni

Femeia Gemeni este o femeie comunicativă, care le știe pe toate, mereu aceasta va veni cu completări acolo, într-o discuție. Acest caracter uneori poate să obosească și cea mai mare problemă este că nu poate să țină un secret, se arată superficială față de anumite situații. Totuși trăiește și momente în care conștientizează că întrece măsura.

Bărbatul Gemeni este plin de energie, curaj, optimism, spontaneitate și umor. Sinceritatea sa este uneori prea dură, dar având în vedere că este învățat să folosească și gluma, se va înțelege că acesta face doar o remarcă. În comunitate bărbatul Gemeni este spuma petrecerilor, știe să-și imite prietenii, să caricatureze șefi, chiar… știe să se distreze. Certurile cu bărbatul Gemeni sunt ca furtunile de vară, trec repede, asta îl face să se descarce de nervi.


Gemeni
Gemeni

COMPATIBILITATEA GEMENI - GEMENI


O relație tensionată, cu multe divergențe, puse pe seama superficialității.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: imaginație, nesiguranță, introvertit, creativitate, visare, comunicare, comerț, umor, comedie, înțelepciune, inteligență, gândire superficială, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Două semne de Aer, mutabile.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente în contradictoriu, cu fluctuație de stabilitate și instabilitate. Gemenii, semn de Aer, sunt guvernați de Mercur, mesagerul Zeilor. Mercur oferă abilități de comunicare, de conversație și de interacțiuni sociale, dar și capacitatea de a comunica într-o manieră inteligentă și armonioasă, ceea ce le oferă carisma caracteristică. Proverbul lor este "vorba dulce mult aduce". Așadar, cheia cuplului vostru este găsirea unor idealuri comune.
Bani, carieră, afaceri: împreună ați putea face mai mulți bani, dacă vă veți axa mai mult pe comerț, artă, muzică, divertisment etc. (în general locuri de muncă care să se bazeze pe interacțiunea cu publicul).

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit