Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Perechea potrivită pentru nativii din zodia TAUR ::: ZODIACOOL

Perechea potrivită pentru nativii din zodia TAUR ::: ZODIACOOL

Cu cine se completează de minune, cu cine își pot împlini iubirea și pasiunea venusienii nativi în zodia Taur. Soarele se află în semnul zodiacal TAUR de la

21 Aprilie până la 20 Mai. Semnul zodiacal TAUR influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Taur și pe cei care au ascendentul naşterii în Taur. Taurul este guvernat de planeta Venus.

TAUR - TAUR, armonie și echilibru

Relația se bazează pe respect și fidelitate, vă completați reciproc și reușiți tot ceea ce vă propuneți.
Punctul slab al relației este încăpățânarea, sunt posibile discuții în contradictoriu, niciunul dintre parteneri nu cedează.

Compatibilitate zodii

TAUR - RAC, dragoste la prima vedere

Relația ajunge repede la altar, Racul are șanse mari să se maturizeze alături de nativul Taur. Taurul este fascinat de creativitatea Racului, iar prin viziunea sa realistă îi va câștiga încrederea.

Tensiunile în relație apar atunci când Racul nu se poate stăpâni și ia decizii pe cont propriu, fără a cere părerea Taurului, lucru care poate duce la certuri de proporții.

DE INTERES: ZODIACOOPLU, calcul de compatibilitate pentru doi parteneri

TAUR - FECIOARĂ, prietenie și încredere

Relația este stabilă, se bazează pe loialitate, ceea ce face ca iubirea să înflorească. Fiind mereu interesați de siguranța materială, relația se va concentra pe satisfacerea nevoilor comune.

Numerologie

Problemele apar când Fecioara devine excesiv de vorbăreață, critică, iar Taurul nu-și poate găsi liniștea de care are nevoie.

TAUR - SCORPION, dragoste cu năbădăi

Relația poate avea succes datorită loialității și atașamentului față de muncă, de aceea ar fi bine să vă concentrați eforturile pe activități practice, de rutină.

Totul poate să erupă asemenea unui vulcan, aveți o viață sentimentală tumultoasă, treceți într-o secundă de la iubire la ură, de la romantism la gelozie.

TAUR - CAPRICORN, potrivire maximă

Este o relație stabilă, iubirea apare de la prima vedere și este ușor de oficializat. Taurul apreciază responsabilitatea de care dă dovadă Capricornul.

Punctul slab al relației pleacă din așternut, ambii parteneri sunt buni amanți, ceea ce poate duce la bănuieli și gelozii.

TAUR - PEȘTI, căsătoria ideală

Relația este caracterizată de devotament și creativitate. Fericirea se va instala chiar de a începutul relației, vă completați de minune.

Problemele apar când Taurul nu se poate stăpâni și exagerează cu nevoia de a controla totul, ceea ce poate duce la certuri inutile.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit