Perechea potrivită pentru nativii din zodia TAUR ::: ZODIACOOL

19.APRILIE.2018
Perechea potrivită pentru nativii din zodia TAUR ::: ZODIACOOL
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: prestanim-decoration.com
Cu cine se completează de minune, cu cine își pot împlini iubirea și pasiunea venusienii nativi în zodia Taur. Soarele se află în semnul zodiacal TAUR de la

21 Aprilie până la 20 Mai. Semnul zodiacal TAUR influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Taur și pe cei care au ascendentul naşterii în Taur. Taurul este guvernat de planeta Venus.

TAUR - TAUR, armonie și echilibru

Relația se bazează pe respect și fidelitate, vă completați reciproc și reușiți tot ceea ce vă propuneți.
Punctul slab al relației este încăpățânarea, sunt posibile discuții în contradictoriu, niciunul dintre parteneri nu cedează.

TAUR - RAC, dragoste la prima vedere

Loading...

Relația ajunge repede la altar, Racul are șanse mari să se maturizeze alături de nativul Taur. Taurul este fascinat de creativitatea Racului, iar prin viziunea sa realistă îi va câștiga încrederea.

Tensiunile în relație apar atunci când Racul nu se poate stăpâni și ia decizii pe cont propriu, fără a cere părerea Taurului, lucru care poate duce la certuri de proporții.

DE INTERES: ZODIACOOPLU, calcul de compatibilitate pentru doi parteneri

TAUR - FECIOARĂ, prietenie și încredere

Relația este stabilă, se bazează pe loialitate, ceea ce face ca iubirea să înflorească. Fiind mereu interesați de siguranța materială, relația se va concentra pe satisfacerea nevoilor comune.

Problemele apar când Fecioara devine excesiv de vorbăreață, critică, iar Taurul nu-și poate găsi liniștea de care are nevoie.

TAUR - SCORPION, dragoste cu năbădăi

Relația poate avea succes datorită loialității și atașamentului față de muncă, de aceea ar fi bine să vă concentrați eforturile pe activități practice, de rutină.

Totul poate să erupă asemenea unui vulcan, aveți o viață sentimentală tumultoasă, treceți într-o secundă de la iubire la ură, de la romantism la gelozie.

TAUR - CAPRICORN, potrivire maximă

Este o relație stabilă, iubirea apare de la prima vedere și este ușor de oficializat. Taurul apreciază responsabilitatea de care dă dovadă Capricornul.

Punctul slab al relației pleacă din așternut, ambii parteneri sunt buni amanți, ceea ce poate duce la bănuieli și gelozii.

TAUR - PEȘTI, căsătoria ideală

Relația este caracterizată de devotament și creativitate. Fericirea se va instala chiar de a începutul relației, vă completați de minune.

Problemele apar când Taurul nu se poate stăpâni și exagerează cu nevoia de a controla totul, ceea ce poate duce la certuri inutile.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  4
VOTURI
4524
4.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.