Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia TAUR și bărbatul Rac

Femeia Taur deține o putere interioară extraordinară, duce la sfârșit mereu ceea ce își propune, chiar dacă de cele mai multe ori mai face și compromisuri în ceea ce privește timpul petrecut cu partenerul. Femeia Taur se întâmplă să înceapă o acțiune fără a comunica planurile ei, deoarece se bazează pe superstiții. Din punct de vedere afectiv Femeia Taur este extrem de iubitoare. Ca prietenă, femeia din aceasta zodie este mereu gata să îi apere pe cei ce sunt sinceri.

Bărbatul Rac este un cavaler care poate face pe orice femeie să îl dorească. Știe că prima impresie contează și de aceea dă tot ce este mai bun din el pentru a te impresiona de la primele întâlniri. Bărbatul Rac își dorește de la femeia de lângă el sprijin constant, necondiționat, încurajări, oferind în schimb iubire, stabilitate, cuvinte frumoase. În cercul de prieteni este acea persoană care mereu vine cu întrebări într-o discuție. Este un bărbat fidel.


Taur
Rac

COMPATIBILITATEA TAUR - RAC


O relație reușită, marcată de dragoste la prima vedere.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: intelegență, simț de a negocia, dorință de expansiune, înțelepciune, simț estetic foarte bun, actorie. Taurul este semn de Pământ, iar Racul este semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: puteți să ajungeți cu ușurință la altar dacă Racul va face eforturi să se maturizeze alături de nativul Taur. Taurul îi va arăta acestuia o lume mult mai realistă, în care nu tot ce zboară se mănâncă, modalitate prin care îi va câștiga și încrederea. O relație extrovertită, în cadrul căreia nativul Taur caută mereu aprecierile, încurajările și creativitatea nativului Rac, care este un semn de apă. Racul va lua de la Taur calmul, răbdarea, este posibil să îți schimbe și atitudinea. Dacă veți renunța la orgolii, dacă Taurul va lucra la fixismele lui, iar Racul la neglijențele sale, veți face un cuplu foarte reușit, unde imaginația se va îmbina de minune cu munca susținută. Dificultățile pot să apară în cazul în care Racul va lua decizii pe cont propriu și nu îi va cere părerea Taurului.
Bani, carieră, afaceri: situații dificile vor apărea dacă Racul își va asuma responsabilități suplimentare și va acționa pe cont propriu. Taurul se va enerva și nu va uita prea ușor.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit