Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia TAUR și Bărbatul Taur

Guvernată de planeta Venus, femeia Taur este văzută ca având o personalitate seducătoare, de aceea, întotdeauna ea va fi în centrul atenției. Femeia Taur își va alege cu grijă un partener și va sta mult timp să se decidă dacă să treacă la următorul nivel alături de acesta, dar în momentul în care este decisă, va înlătura orice impediment ce stă în calea fericirii ei. Din punct de vedere afectiv Femeia Taur este extrem de iubitoare și pune încredere în oamenii care se țin de cuvânt. Totuși, Femeia Taur poate fi dezamăgită de orgoliul exagerat al partenerului.

Bărbatul Taur este plin de afecțiune, poate manifesta răbdare în ceea ce privește luarea unei decizii, în special pe plan sentimental. Fiind guvernat de Venus, acest bărbat va gândi mereu o acțiune pentru binele comun al familiei, al prietenilor, al anturajului. Este o persoană devotată și îi place stabilitatea, alteori chiar îi place să i se spună ce să facă. După tot ritualul de curtare, acesta se va focusa pe dobândirea unei situații financiare bune, fie printr-o carieră strălucită, fie printr-o activitate pe cont propriu.


Taur
Taur

COMPATIBILITATEA TAUR - TAUR


Armonia și echilibrul sunt cuvintele care caracterizează această relație.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: răbdare, imaginație, devotament, intuiție, artă cu înclinații spre pictură, dans, muzică. Două semne fixe de pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și devotament. Relația voastră poate atrage invidia celor din jur, întrucât vă completați reciproc și reușiți tot ceea ce vă propuneți. Având în vedere că ambii sunteți semne fixe, provocarea cea mai mare va fi ca fiecare să reușească să facă față orgoliului și încăpățânării celuilalt. Uneori se poate ajunge la situații bizare, întrucât niciunul nu va dori să cedeze.
Bani, carieră, afaceri: cu simțul negocierii puternic dezvoltat, taurii sunt capabili să caute soluții unde nici nu te gândești. Cu aceste abilități, banii nu vor întârzia să apară. Gestionarea acestora se face cu mult tact și, în mod deosebit, în bunuri imobiliare.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit