Transport gratuit peste 199 lei

Nativii Taur nascuti in anul Sobolanului: gelosi, dar extrem de atragatori

Nativii Taur nascuti in anul Sobolanului: gelosi, dar extrem de atragatori

Puterea lor vine din inteligenta nativa, combinata cu o masca de nepatruns pe care o poarta mereu

Combinația Taur-Șobolan se referă la cei care sunt născuți în perioada 23 Aprilie – 22 Mai, respectiv cei din zodia Taur, dar numai în anii Șobolanului: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Caracteristici pozitive: intelectualitate, carismă, logică, îndemânare, senzualitate, determinare, influență, răbdare

Caracteristici negative: sete de putere, vină, nervozitate, gelozie, prejudecată

Personalitate: Taurii-Șobolani sunt puternici și energici. Drept urmare, aceștia iubesc să dețină puterea. Din păcate, acești nativi au o minte care nu poate fi citită, deoarece își păstrează fața de poker în orice moment. Cu toate acestea, se pricep să-și suflece mânecile și să se apuce de treabă, mai ales dacă observă o cale de a câștiga bani sau renume.

Au o voință puternică și capacitate mare de concentrare mentală. La acesta se mai adaugă și capacitatea de a lăsa impresia că nu-i afectează problemele din jurul lor.

Taurii-Șobolan nu plâng la filmele triste și nici nu se atașează de zilele trecute. Acești nativi sunt dificili, dar extrem de atrăgători. Puterea lor vine din inteligența nativă, combinată cu o mască de nepătruns pe care o poartă mereu.

Sentimental: În această combinație, trădarea de orice fel nu va fi tolerată, deoarece nativii Taur-Șobolan sunt extrem de geloși. A avea o relație cu ei înseamnă un angajament pe termen lung și profund față de ei și de familie. O viață de rutină și stabilitate îi atrage, dar sunt tipul care se plictisește pe partea amoroasă.

De aceea, nu îl deranjează flirtul ocazional și un pic de fantezie, însă loialitatea rămâne în capul listei sale de valori.
Cel mai probabil, Taurul-Șobolan iubește să fie în centrul familiei și al căminului, este foarte tradiționalist în viziunile sale și în mediul său. Acest lucru se reflectă în decorul de acasă, precum și în ceea ce citesc și în hobby-urile sale.

Bani: Taurii-Șobolan nu doresc să fie regi sau regine care stăpânesc oamenii. Ceea ce își doresc este demnitate și respect. Le place să fie foarte apreciați. Taurii-Șobolanii sunt dedicați și responsabili. Le plac banii, sunt dispuși să lucreze pentru a acumula bogăție. Au o minte ageră și își amintesc totul până la cele mai mici detalii.

În consecință, ei sunt angajați sau șefi excelenți. Acești nativi pot face o duzină de lucruri simultan și le pot face bine. Nu există nicio slujbă nepotrivită pentru ei, pentru că sunt buni la majoritatea lucrurilor.

Compatibilitate: Pentru această combinație nativii Cal nu sunt o alegere prea bună, dar acest lucru este valabil mai ales în cazul nativilor Cal-Leu, Cal-Scorpion și Cal-Vărsător. De asemenea, combinația Iepure-Vărsător, este o alegere slabă.

O alegere romantică foarte bună este cu nativii Pești-Bivol sau Pești -Tigru. Sunt bune și asocierile cu nativii Rac-Maimuță, Fecioară-Maimuță sau Capricorn-Maimuță și Capricorn-Mistreț.

Afla mai multe despre zodia Taur

Viziteaza magazinul online